reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
heh moja siostrzenica ma 3,5mca i nosi ubranka 80. Ur się 4kg i 57cm.

Trusia ojoj jaka duzia :szok:. Słodka musio być:-).

A ja miałam pisać , ze rozmiar kombinezonu 74 to raczej się nie przyda he he. A jednak każda dzidzia rozwija się inaczej ;-).

Super wieści od Ixi, bardzo mnie to cieszy :-).

Kurde a z Anarien nie najlepiej, może by ją tak namówić żeby z tym do prasy poszła. Bo to już jest jakaś paranoja!!!

Tak tak każda dzidzia rozwija sie inaczej, tym bardziej ze dziciaczka do kombinezonu i tak sie ubiera i kombinezon chyba nie powinien byc az tak bardzo opiety :) Wiec moimzdaniem taka okazja, to podgrzybek kupuj ten kombinezon a jak sie nie przyd to trudno, najwyzej potem Ty sprzedasz :)

http://media.wp.pl/kat,1022957,wid,12668489,wiadomosc.html?ticaid=1ae3f

Ostatnia edycja:
Tak tak każda dzidzia rozwija sie inaczej, tym bardziej ze dziciaczka do kombinezonu i tak sie ubiera i kombinezon chyba nie powinien byc az tak bardzo opiety :) Wiec moimzdaniem taka okazja, to podgrzybek kupuj ten kombinezon a jak sie nie przyd to trudno, najwyzej potem Ty sprzedasz :)

Atak zimy w październiku - Media - WP.PL

Hmmmmmmm z tą pogodą to nienajlepiej, bo nie zamierzam kupować specjalnie większej kurtki zimowej na październik :baffled:. Bo w mojej brzuszek już teraz jest upięty a w październiku to pewnie się nie dopnę:angry:. Ale bynajmniej listopad i grudzień nie będą takie złe, bo i na spacerki będzie można spokojnie chodzić. No, ale zobaczymy jak to będzie.

My z kombinezonem czekamy aż dzidzia się urodzi, żeby wiedzieć jak bedzie długa. Bo nie chcemy kupic za małego ani za ogromnego. Za ciasny nie może być ani też taki żeby dziecko w nim pływało :-)

Śledzę losy IXI już jakiś czas i szczerze bardzo się cieszę, że wreszcie dobre wieści. Niech trzyma się w dwupaczku jak najdłużej.
Co do Anarien, to współczuję. To jakaś granda, jak można tak z człowiekiem postąpić. Tym bardziej z przyszłą mamą. Jeśli tylko się da to trzeba się trzymać jak najdalej od tych wszystkich urzędasów, którzy widzą tylko czubek własnego nosa.

Co do ciuszków, to właśnie przysłali wyprawkę (rozmiar 62) zamówioną w sklepie wysyłkowym. Zaraz będę oglądać, tylko mężuś wróci z pracy.

Może jeszcze pare słów o mnie.

Mieszkam w Tarnowie, do pracy jeszcze 4 dni i L4 i z tego co wiem, to spodziewamy się Oleńki. Już przywykłam do myśli, że będzie dziewczynka, ciekawe co będzie jak się nie sprawdzi. Gin już w karcie wpisał odpowiedni symbol. Zobaczymy.

Ale się rozpisałyście!! Te co wracają z pracy o 16 to nie mogą nadążyć ;-) czyli ja.
Witam mamusie które dołączyły do grona "namiętnych pisaczek" będzie jeszcze więcej czytania hi
anarien -
aż się wierzyć nie chce, powinna napisać do Uwagi, bo chyba bez afery się nie obejdzie
ixi -
super wiadomość :-)

Cześć dziewczynki...
Rano tutaj zaglądałam,a teraz już nad wszystkim nadążyć nie mogę ;)
Witam nowe listopadowe mamusie,coraz więcej nas przybywa przy końcówce ... kto by pomyślał ;)

Super wieści od ixi,oby tak dalej!!!
Współczuję Anarien ,że musi w ciąży takie stresujące sytuacje przechodzić :( szok,jak traktują kobietę w ciąży...

Ja dzisiaj leniuszkuję cały dzień-to chyba przez tą okropną pogodę-cały dzień pada...
Mam nadzieję,że pogoda jeszcze się poprawi ,bo chciałabym poprać te wszystkie ciuszki,kocyki,kombinezony i pościel dla maluszka i wywiesić na podwórku...
Dziś się wzięłam za zamówienie reszty wyprawki dla małego...lista już coraz krótsza ;) choć pewnie końca już nie będzie,bo zawsze coś do kupienia jeszcze zostanie ;)

reklama
A ja się bardzo cieszę, bo mamy już wszystko dla naszego Karolka :-). I pokoik i wózek, ciuszki i wszystko do higieny. Teraz tylko muszę wszystko poprać i poprasować. A Duuuuuuzio tego jest :baffled:. Chcę zdążyć do końca września bo potem to mi ciężko będzie stać nad dechą i prasować wszystko.

Acha no i poprzednio zapomniałam się przywitać z nowymi mamusiami :zawstydzona/y:. Fajnie ,że nas coraz więcej. Witajcie i rozgośćcie się :-)

Do góry