reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
Bardzo dobre informacje od IXI, niech się nadal tak dzielnie trzyma.

A jeśli chodzi o Anarien to brak juz słów, nie znam się na tych przepisach ale to przeciez nie jest chyba zgodne z prawem.

Karmelka, Joanka i Grudnióweczka witajcie!!!! Kurcze nie myślałam, że jeszcze ktoś dołączy,a tym bardziej z pareczką, świetnie. Dziewczyny zróbcie suwaczki i terminy z imionami prześlijie Violet, ona robi taki ranking, ilu chłopcow itp.
Oleńka kuruj się
Świetnie, że IXI już nie ma tych skurczy, jeszcze bedzie po terminie narzekać :) W to wierzę, że dotrwa do 40t
Martwi mnie natomiast sytuacja Anarien
Nie macie kogoś znajomego, kto by jej pomógł? Kogoś z zusu, pipu ;ub niewiem.

Ixi -oby tak dalej:)

Dziewczyny czy jest sens kupować kombinezonik w rozm. 74? Fajny wypatrzyłam na necie i za 10 zł dziewczyna sprzedaje, ale nie wiem czy to nie za duży na malucha z 16.11.

74 to rozmiar około półrocznego dziecka, z tym że dzieci tez różnie rosną. Ale w maju może być calkiem ładnie i gruby kombinezon się raczej nie przyda.

Witam Wszystkie Mamusie :)

Zawitałam już do Was na początku lata ale niestety miałam trochę spraw do załatwienia i później tylko Was podczytywałam :-) Postaram się udzielać się teraz częściej.

Pozdrawiam cieplutko :-)

Karmelka - witaj :)

Oleńka:) - ja również życzę Wam zdrówka
Witam ponownie :)

Witam wszystkich!

Czy mogę dołączyć do szacownego grona listopadowych mam?

Witam :)

Super ze sa wiadomosci od Ixi i to takie pozytywne :)

Kurcze ale Anarien ma problemy no;/ Wspolczuje jej strasznie, niestety nie mam nikogo kto by mogl jej pomoc :(

reklama
Do góry