reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

reklama
Hej... My stosujemy devikap......

a tak ogólnie to witamy sie sobotnio....
Nocka taka sobie mogłaby byc lepsza ://

W poniedziałek Sebuś do przedszkola idzie.... Boje sie że znów mi czegoś do domu nie przyniósł.... tyle dzieci teraz choruje :((

Moje dzieciaki tez ostatnio były chore, temp i katar, ale dawalam im po kropelce nasiwinu i ladnie im wysuszyl, nie nawidze jak maja katar, tak strasznie sie wtedy męcza.
A jesli chodzi o wit d to ja tez mialam devikap, ale jedna lekarka kazala nam odstawic, druga dawac i zglupialam, ale one maja takie miekkie i duze ciemiaczko i pomyslalam ze moze powinnam znow dawac?

Luckaa jeszcze maja ciemiączko??? Mój Kuba już od 2-3 miesięcy nie ma ..... a jak duże mieli po porodzie?? Mój Kuba miał 1,5 cm x 1,5 cm

Darek 2,5 na 2,5 przy urodzeniu
Agata 3,5 na 2,5 przy urodzeniu, a potem miala różne pomiary 3,5x3,5, 3x2,5. Ale to ich ciemiączko jest miekkie :szok: Zmatwilam sie

ja tez mam z tej serii i juz prawie koncowka:(
i co to moze zaszkodzic maluchowi????
ciemiaczko u mojej tez jest jeszcze spore ale jak sie urodzila to miala 3.5 na 2,5 ale czytalam ze zarasta do 18 miesiaca zycia.

Witam się i ja wieczorową porą.:-) Mój skarb też ma jeszcze spore ciemiączko i nawet pani doktor wysłała nas do neurologa, który stwierdził że nic mu nie jest, a że ma duże to taka jego natura jedne dzieci maja małe inne duże, a poza tym mam mu podawać witaminę d.

Moj tez ma jescze ciemiaczko, i tak jak Rosi79 pisala moze sie zarosnac nawet do 18 miesiaca, mam znajomych co zaroslo sie w wieku 6 miesiecy i lekarz stwierdzil ze za szybko?! Wiec nie dajmy sie zwariowac u kazdego innaczej sie zrasta i kazdy lekarz posiada swoje opinie!!

reklama
Do góry