tymira
Fanka BB :)
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią, ja po stracie coreczki rozumiem doskonale to co napisałaś...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karollcia33 masz rację ja tak samo jak ty nie bede bała się początków ciąży, tylko dalszych tygodni...I umnie niestety drugie serduszko nie bedzie mogło bić szybkomiałam cc i najwcześniej za rok bede mogła starać się o maleństwo
Jeny nie wiem jak przetrwam, to dlatego kupiłam dziś yorka może jakoś łatwiej nam bedzie znosić ten ból i pustkę w domu
Ja chcę swoją pierwszą córeczkę spowrotem
![]()
Ja tez jestem po cc, niby minol juz ten rok ale u nas ciagle sie cos dzieje teraz studia ta torbiel na jajniku ktora wrocila ciagly stres w domu ale wiecie jakos takie mam poczucie ze przyjdzie odpowiednia chwila widocznie to jeszcze nie czas dla nas... mielismy 3 mies w sumie ale nic nie wychodzilo teraz jestem na anty zeby wyleczyc ja i mysle ze to potrwa jeszcze troche czasu zanim bedziemy mogli pomyslec o malenstwie...teraz chce skonczyc te studia pojsc do pracy chcemy kupic wlasne mieszkanie chce aby kolejne dzieciatko mialo godne zycie ,spokoj,wlasny pokoj a nie tak jak bylo w ciazy ze nie bylo miejsca dla nas przykre to ale prawdziwe...ja tez najbardziej zapewne balabym sie tej koncowki co bedzie ...bo to jest chyba najgorsze bo wracaja wspomnienia strach .... jestem z wami myslami ten rok minie szybko zobaczysz,jestem tego pewna.sciskam mocno!!!