reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dziendoberek

leje bynajmniej u mnie i nic mi sie nie chce za tydzien moj Nikos ma urodzinki i tak sie zastanawiam czy czasem jemu nie zrobie prezetu chociaz bym wolala wytrzymac do 36 tyg. no i po drodze mam jescze halloowyn i swieto zmarlych:baffled::baffled::baffled:jakos mnie to kapletnie nie bawi :no::no::no:

dzien doberek :)

Sylcia witamy - to dobrze ze obyla sie bez zabiegu . buziaki dla malej . Alex odpoczywaj i nie mysl w ten sposob niech dzieciaczki jeszcze poczekaja w brzusiu . :) . krycha Filipek taka mala kluseczka slodka buziaki dla Was .milego weekendu .

Bry! Ależ mgliście z rańca było, aż niemiło z wyra było wstawać :szok:! Ale widzę słonko jednak się zaczyna przebijać, więc dzień zapowiada się śliczny :-D

Alex2339, no taka niespodzianka na urodzinki byłaby super ;-) (no, przynajmniej dla nas, bo wiadomo, że dzieci mają swoje zdanie i nie koniecznie takie samo jak nasze :-):-):-)). Mam nadzieję, że oprócz zmęczenia nie dokucza Ci nic więcej?

Kasia limerick i jak u Was z choróbskiem? Pogoniliście do cholerstwo czy nadal Was nęka?

Madziakowalik, ano kluseczka, a wczoraj miał znów zwiększone zapotrzebowanie na mleczko i już się boję co to będzie jak takich dni więcej będzie? Ech... No, ale dobrze, że je i że dokarmiać nie trzeba ;-) A Majeczka słodka Laseczka jest! I tak sobie myślę, że te kroczki coraz odważniejsze już tylko stawiać będzie :-) już sobie w spokoju nie posiedzisz, oj, nie ;-)

Sylcia007, o rany :szok: to super, że udało się bez zabiegu to wyleczyć! Popraw mnie jesli się mylę, to o te gradówki chodziło, tak?

No, a Młody po wczorajszej połowie nocy i całym dniu żarłocznym dziś odsypia... W nocy aż 2 razy, od 24.00 do Niego wstawałam, więc czuję sie nawet wyspana :sorry2:! Udanego poniedziałku życzę :-)

Alex2339, no taka niespodzianka na urodzinki byłaby super ;-) (no, przynajmniej dla nas, bo wiadomo, że dzieci mają swoje zdanie i nie koniecznie takie samo jak nasze :-):-):-)). Mam nadzieję, że oprócz zmęczenia nie dokucza Ci nic więcej?

Jeszcze w zeszlym tyg. czulam sie fatalnie ale zaczelam sie wiecej oszczedzac i wiecej odpoczywac to jakos czuje sie lepiej nawet lepiej niz w zeszlym tygodniu ale nigdy nic nie widomo ale bardzo bym chciala chociaz ta jedna ciaze donosic

witam sie :-):-)
sloneczko cudnie swieci :tak::tak:
sylcia jak urlopik?? trzeba jakis spacerek zorganizowac ;-);-)
alex wszystkiego dobrego i glowa do gory bedzie dobrze

zycze wszystkim milego dnia

reklama
Dzień dobry! Ano racja, przymroziło :tak::tak::tak: Pogoda jak najbardziej do chorowania, ech...

Jeszcze w zeszlym tyg. czulam sie fatalnie ale zaczelam sie wiecej oszczedzac i wiecej odpoczywac to jakos czuje sie lepiej nawet lepiej niz w zeszlym tygodniu ale nigdy nic nie widomo ale bardzo bym chciala chociaz ta jedna ciaze donosic

A widzisz, znaczy musisz się jak najwięcej oszczędzać, choć domyślam się, ze z dwójką starszaków to nie takie proste... W czwartek wizyta? Trzymam kciukasy żebyś nie musiała za długo na poeczkalni siedzieć ;-)

Kasia limerick, a cóż tego Twojego chłopa tak dopadło, co? Czy tak się pieści ze sobą??? Zdrowiejcie w końcu, ileż można? No i my czekamy :-p;-)...

Do góry