majqa1
mama 2+2 :-)
szczerze to liczę na to, że i starsza złapie 
chciałabym by miały to za sobą bo ja sama chorowałam w II klasie liceum dopiero...

chciałabym by miały to za sobą bo ja sama chorowałam w II klasie liceum dopiero...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

naprawde jak by to bylo cos niezdrowego do jedzenia mialam mdlosci na mysl ze mam czytac
 naprawde jak by to bylo cos niezdrowego do jedzenia mialam mdlosci na mysl ze mam czytac

Witaj Karmelia
Współczuję tych mdłości...
A w pracy dlaczego są niezadowoleni? Dobrze pamiętam, że Ty w labolatorium pracujesz? Chyba nie bardzo będziesz mogła wykonywać swoje obowiązki? Wiec może dostaniesz L4 na następnej wizycie, co?