migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
to fajnie=) a jakiś konkretny kierunek?
mam dylematy albo pasja albo wieksze szanse na dobra prace i nie wiem jeszcze co wybrac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to fajnie=) a jakiś konkretny kierunek?
no to rzadko idzie w parze niestety. Trzeba myślec trzeźwo bo w dzisiejszych czasach pieniądze są ważne. Bez nich nie ma się nic taka prawda.mam dylematy albo pasja albo wieksze szanse na dobra prace i nie wiem jeszcze co wybrac![]()
a na kiedy masz dokładnie termin Panno Migotko? Może w moje urki 15ego?=P Świetne masz to pseudo hehe. Kojarzy mi się z bajką Muminki, która była w dzieciństwie moją ulubioną.
17 marzec to mój tata ma urki=) i Mała była ochrzczona 17 marca hehe=) też fajna datka=)ja juz od kilku lat jestem migotką
a termin mam na 17-ego ale kto wie![]()
to zobaczymy kiedy Bartus sie zdecyduje wyjsc.17 marzec to mój tata ma urki=) i Mała była ochrzczona 17 marca hehe=) też fajna datka=)
można jeżeli lekarz nie widzi przeciwwskazań no i oczywiście jeśli Ty się dobrze po nim/w trakcie czujesz. Mnie np strasznie bolał brzuch na końcu ciąży w czasie seksu i wówczas uciekałam od tego. Kochana nie ma głupich pytań, pytaj śmiało=)to zobaczymy kiedy Bartus sie zdecyduje wyjsc.
a mam takie dziwne pytanie jak z tym sexem w ciązy? mozna nie mozna? wiem ze glupie pytanie![]()