reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

Ciesze sie ze u Was wszystko dobrze :)
Sliczne bobaski :))

Ja tez juz po wizycie bylam 5.11 , byl to 13w2d
Dzidzia miala juz 7,1cm
Wszystkie badania dobrze, przeziernosc 1,0, jak to pani dr powiedziala wszystko IDEALNIE
Nagrala nam cale USG na plytke, takze mamy cudowny 16minutowy filmik :):):)
Powiedziala ze miedzy nogami nic nie widac, i (jak na razie) bedziemy mieli coreczke

Malutka byla strasznie ruchliwa, na poczatku nie chciala sie dobrze ulozyc aby wszystko pomierzyc, ale jakos sie udalo.. Widzielismy raczki, nozki, 5 paluszkow, nawet nam pomachala, kregoslup, zebra, zoladek, serduszko, wszyyystko superrr :):)
Nawet ssala kciuka, co widac z reszta na zdjeciach :):)

Nie moge sie juz doczekac nastepnej wizyty, a ta dopiero 3.12
3.jpg1.jpg5.jpg4.jpg2.jpg3a.jpg
Pozdrawiam Was wszystkie i zycze tak samo szczesliwych chwil :)

reklama
Vi, już pisałam dlaczego. Miałam zabieg.
syncio w 29 tc chiał wyłazić i mi założyli, Persofena, ja miałam zdjęty dwa tyg przed terminem a urodziłam idealnie w 40 tc. A nie wiem, na czym chce zarabiać ten gin Twojej siostry. Pessar musiałam sobie zamówić i za niego zapłacić, za założenie nic nie płaciłam. Teraz będę mogła wykorzystać tamten pessar, założenie go to chwila moment, a wolę go nosić i nie bać się, że szyjka mi puści.
A mój gin, który prowadził poprzednią ciąże, mówił, że dzieci. które za wcześnie chciały wychodzić na świat, po zatrzymaniu ich w brzuchu potem się niespecjalnie spieszyły do zobaczenia mamusi ;)

dariaa, ale piękne zdjęcia, aż zazdroszczę :) już wiadomo, że dziewczynka? bo piszesz "mała"

Ostatnia edycja:
reklama
Cieszę się że u Was OK !:-)
Ja też po wizycie ale bez USG więc na dobra sprawę z maluszkiem nie wiem co i jak bo nawet tętna nie słuchaliśmy zbadał mnie tylko i powiedział że OK.

Gorzej ze mną bo z cytologii wyszedł mi stan zapalny dostałam tabletki dowcipne Gynalgin ( może ktoś miał z nimi doczynienia) no i za 4 tyg następna wizyta.
Aha powinnam iść jeszcze na konsultacje stomatologiczną i do internisty.

Daria super foteczki !

Do góry