reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Witam wszystkich. Znów coś spać nie mogę, chyba za wcześnie się położyłam wczoraj.

Szczególnie witam Elenę i jej słodką parkę. Prosimy o jakieś szczegóły o Was/

Lasotka głowa do góry, myślimy o Was i na pewno będzie wszystko dobrze, wszystkie paluchy zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na wieści.

Agatakat-całym sercem wspieramy Twe zmagania z laktacją, idzie ku dobremu

Goncia-ja też chętnie obejrzę Twą sesyjkę.

Aniu_ch0 i jak sprawy u Ciebie?

reklama
A co to, jestem pierwsza?????
To dzień doberek w czwartek Kochane!
Jak tam humorki? Ania? Pogodzeni?
Ale nie rodzicie jeszcze? Goncia i Joaś chyba że wy :)
Wcinam śniadanko i potem wstawię jakiś obiad, pomidorowa może....
Do potem pry kawie :)

Witam się i ja:) Coś puściutku dzis...ale to w sumie dzień jak weekend!

Lasotka trzymam kciuki! Wracaj z córeczką!
agatakat- i za Ciebie trzymam kciuki, oby przestało boleć i ładnie córeczka jadła:D
Witam nowe mamusie! Ja też mam termin na 18!!! Już równo tydzień został...

Dziś może wybierzemy się z M. do kina, bo bilety w multikinie 11 zl kosztują do 14.11:)

edit. Info od Amerie:

Bardzo dziękuje za pozdrowienia. Wczoraj było lepiej bo Leoś był naświetlany na takich lampach, że mogła go miec przy sobie i mógł jeść mleczko z cyca:) To już jej 8 doba w szpitalu:( Trzyma kciuki za wszystkie w dwupaku jeszcze i pozdrawia.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Wszystkim mamusiom :)

Gratuluje wszystkim rozpakowanym, że mogą już swoje skarby przytulic :) Witam również wszystkie nowe mamusie i gratuluję maluszków :) Ja nadal jeszcze 2w1. Wczoraj byłam u lekarza i jeszcze nic się nie zaczyna. Tak bym chciała już swojego synka wyściskac :) Życzę Wam miłego dzionka. Buziaki :*

witam wszystkie mamusie my dalej w dwupaku :) mam pytank o co chodzi z ta pełnia bio kazda o nije pisze a ja nei wiem jaki ma wplyw na narodziny dzidziusia oswieccie mnie :)

Witamy czwartkowo!
bóle miesiączkowe cały czas są raz mocniejsze raz słabsze ale są. Normalnie wczoraj chciałam nałożyć poszewki na pościel, a tu okazało się, że żadna nie pasuje na kołdrę, którą mamy!! dobrze, ze to sprawdziłąm, teraz musimy coś dokupić.
Aniu jak tam sytuacja?
Witam nowe mamusie!

Witam,
mi te skurcze przeszły:-) nocka przespana i tylko J co chwilę się pytał jak tam. Ale już się wczoraj trochę bałam. Pewnie jak zacznę chodzić to znowu będą łapać ale wiem że to jeszcze nie te. A tymczasem idę jeszcze do łóżeczka poleżakować póki jeszcze mogę :-)

Wiatm mamusie i te rozpakowane i te jeszcze 2w1 :) U mnie nocka okropna :( bezsennosc mnie znowu dopadla....Pogoda beznadziejna, pada i wieje uroki anglii :/ tatus wlasnie poszedl malego do szkoly zaprowadzic i zal mi tego babla bo tak wieje ze ledwie na nozkach szedl a do szkoly tez blisko nie jest :/...

Hej dziewczyny
Ja karmiłam starszego synusia w kapturkach jak popękały mi sutki ale jak się wygoiły normalnie wróciliśmy do karmienia bez.

właśnie tak patrzę, że kilka dziewczyn ma ten sam termin co ja ciekawe która pierwsza wystartuje ;)

reklama
Hej dziewczynki :-)

Prawie już weekendowo. My nadal dwupaku. Nic się nie dzieje, żadnych skurczy. Dzidziol mocno siedzi w brzuszku i ani myśli z niego wychodzić. Oj obwawiam się , ze skonczy się na wywoływaniu w przyszłym tygodniu :-(

Do góry