agatakat
Fanka BB :)
m3onika co do opuchlizny to powiem Ci ze ja nawet nie zdawalam sobie sprawy jak bylam spuchnieta
lydki, uda i tylek mialam tak okragle ze myslalam ze po prostu tak przytylam a od razu po wyjsciu ze szpitala widze roznie
wszystko zeszlo, spodnie wisza na nogach i tylku, zreszta golym okiem widac ze to zeszlo. nie wiem co Ci doradzic z ta druga stopa moze poradz sie specjalisty? ale wiesz daj sobie troche czasu po porodzie
ania popieram wypowiedz elzu, bez stanika nie da rady ja tez spie w staniku, bo jak z jednego cycusia sie karmi to z drugiego leci mleko ciurkiem wiec cala koszula jest mokra bez stanika i wkladek.
a co do tego ciekniecia to przed chwila Mala mruczala i slyszalam ja w 'elektrycznej niani' i mleko zaczelo mi ciekna a sutki podszczypywac
edytka84 super ze juz jestescie w domku
korzystaj z pomocy meza i mamy i wypoczywaj jak najwiecej
holly dobrze ze przynajmniej podchodzisz z humorem do takich 'zarcikow'
joas podziwiam Cie ze jeszcze masz czas na charytatywne zajecia
ania popieram wypowiedz elzu, bez stanika nie da rady ja tez spie w staniku, bo jak z jednego cycusia sie karmi to z drugiego leci mleko ciurkiem wiec cala koszula jest mokra bez stanika i wkladek.
a co do tego ciekniecia to przed chwila Mala mruczala i slyszalam ja w 'elektrycznej niani' i mleko zaczelo mi ciekna a sutki podszczypywac
edytka84 super ze juz jestescie w domku
holly dobrze ze przynajmniej podchodzisz z humorem do takich 'zarcikow'
joas podziwiam Cie ze jeszcze masz czas na charytatywne zajecia