reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

:szok:i mnie tu przygnalo z jezorem na brodzie lubiczanko-naprawde bedzie 4te D?:-)
edit:juz wiem ze tak wiec gratuluje z calego serducha!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja sie tylko witam i uciekam siasc na kanape ziolka pic. Amanda przeszla dzis sama siebie. To, jak zachowywala sie dzisiaj przy Wiktorku i Igorku, to jeszcze nic...Mozg mi paruje. Nawet juz jej uwagi nie zwracam, nie probuje uspokajac, karac czy tlumaczyc...Jakbym do sciany gadala. Zaczynam nawet myslec, ze potrzebuje przerwy, nawet glupiego weekendu tylko dla siebie. Schowalam sie do lazienki i poryczalam z braku sil. Humor dzisiaj opadl ponizej zera. Dobrze, ze laski chociaz chwilke u mnie posiedzialy, to przynajmniej mialam jakies odbicie. Moj M mial wrocic dzis normalnie, ale niestety nie wyszlo. Wiec jestem z Nia sama az do wieczora. Dobrze, ze za godzine idzie juz spac. Przysiegam, ze mam juz dosc. Ide. Nie bede zarazac swoim nastrojem. Milego wieczorku.

lubiczanka woooow GRATULACJE!!!!!!

Ostatnia edycja:
larcia-wiem o czym mowisz:sorry:Moja Wikta poki co wsrod dzieci w miare,choc tez zdarza jej sie klepnac lub wyrwac zabawke,ale to co w domu wyczynia czasem:no:Tez marze o przerwie i odpoczynku,bo nawet jak A. jest w domu to ona i tak do mnie leci:eek:
Tulam!

reklama
Do góry