reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Pastela - na szczęście wożę tyłek pociągiem a z pociągu prościutko pod same drzwi roboty metrem. Tylko dlatego tak jeżdżę. Jakbym miała tak samochodem pomykać to siedziałabym na L4 cała ciążę... trudno, najwyżej bym zdzicza ła i zgłupiała. Ale póki co ....

aaa no ok ;)

o 13 po śniegu już tylko chlapka została

a to moje biedactwo

reklama
Ojoj Wiktorku :************ Ciocia przytula mocniutko tę śliczną biedroneczkę :************

Ps. A mi po ospie została kropka na brzuchu, nad brwią i jedna na środku policzka :/

Edit:
Polecam czekoladę piernikową z goplany - pychota!!!!

Ostatnia edycja:
Hej laseczki-marcóweczki
Ja dzis juz od 13 w domku, bo jutro dyżur od 9 do 22 i dzis sie zerwałam. Ja podobnie jak Bosa chciałabym pracować prawie do konca, bo trudno mi wysiedzieć w domu, ale zobaczymy jak bedzie bo od 3 dni mam skurcze i biore nospę forte 3xdziennie. W poprzedniej ciązy dopiero skurcze parte w 32 tyg mnie uziemiły...
Pastelka-jak juz go wysypało porządnie to raczej tabletki przeciwwirusowe wiele nie zmienią, ale może choc cokolwiek
Pestusia-pożałujesz chęci mienia śniegu we Wrocku jak ten twój wymazony śnieżek miasto sparalizuje i twój M bedzie wracał z pracy o 2h dłużej a ty nigdzie nie dojedziesz tramwajem
Katiusza77- zadzwoń do lekarza, bo krwotok jest najprawdopodobniej powikłaniem terapii fraksiparyną, możliwe, że konieczna jest korekcja dawki

pastela- Wiktorek jak biedroneczka wygląda;-) bidulek jak minka smutna:zawstydzona/y: a koniku rocze!!!!!!!

ja własnie miałam klientke Walijkektora zobaczyła ze w ciazy jestem i pyta sie na kiedy termin???? mówie ze na 2 marca a ona wielkie oczy i mówi a to blizniaki będą bo masz taki wielki brzuch!!!!!!!!!!
ja mówie ze nie jedno ale za to duze:-D:-D:-D

aż ztego wszystkiego rozpakowałm sesamki hahah a co niech bedzie jeszcze wiekszy:-p:-p

ja własnie miałam klientke Walijkektora zobaczyła ze w ciazy jestem i pyta sie na kiedy termin???? mówie ze na 2 marca a ona wielkie oczy i mówi a to blizniaki będą bo masz taki wielki brzuch!!!!!!!!!!
ja mówie ze nie jedno ale za to duze:-D:-D:-D

aż ztego wszystkiego rozpakowałm sesamki hahah a co niech bedzie jeszcze wiekszy:-p:-p

BARDZO CI DZIĘKUJĘ, ŻE TO NAPISAŁAŚ!!!!
Bo u mnie tak samo.. Słyszę tylko "o niespodzianka będzie pod choinkę", a jak im tłumaczę kiedy termin, to "jak Ty masz taki brzuch, to ja będę wyglądała jak dinozaur" albo "zobaczysz, że gdzieś tam się jeszcze drugie ukryło" ;))))
Pomijam fakt, że przytyłam 10 kilo jak rzuciłam fajki i nie mam już 45kg jak na studiach :p
No i właściwie nie wiem czemu mam taki duży brzuch.. Może faktycznie będzie szybciej niespodzianka ;)
Albo po prostu mój książę wymaga willi z ogrodem i mama musi rosnąć :D

Poszłam do piekarni po pączka, obok jest lumpek i oczywiście musiałam wejść. Chciałam zobaczyć czy są kurtki dla mnie i tyle. Kurtek nie było za to nowa dostawa ciuszków dla maluszków i tak sobie zaczełam grzebać z założeniem że tylko z ciekawości zobaczę czy coś fajnego. No i było dużo fajnego:zawstydzona/y: Wróciłam z worem 14 sztuk. Dzisiaj wyszło 24 zł... Mąż mnie ubije jak zobaczy nową kupkę cuszków!:szok:

Pinka chyba z zazdrości chciała Ci dogryźć... Ludzie to są złośliwi... Ja ciągle słucham że mam wielki brzucha. A co ja na to poradzę że on tak rośnie...

Pastela Wiktorek taki smutasek, chyba nie podoba mu się wygląd biedronki...

Malinka witaj w klubie mamuś z big brzuchem hehe, ja już 10 kilo przytyłam! I to większość chyba w tym brzuchu!

Ostatnia edycja:
***** mac, napisalam posta giganta i mi zmazalo....
Bosko.

Nie jestem za bardzo w temacie, Olo dopiero dzisiaj normalnie, ale dla odmiany zaczynamy to cholerne malowanie.

Pastela, widze, ze obie mamy przejscia z synkami i naszym oslabieniem... Powiem Ci szczerze, ze gdyby Olo byl chory jeszcze jedna noc to chyba bym juz padla...
No i zazdroszcze...kurcze..jak ja bym chciala Olafowi takie widoki serwowac codziennie....

Katjusza, jak Wam idzie remontowanie? Bo my zaczelismy wczoraj na wieczor, gdy Olo juz spal... poprzesuwalismy..i K. przygotowal sciany... pomalowal nawet jedna sciane..i doslownie po 30 min juz wymitowalam.... Nigdy nie bylam wrazliwa na te zapachy, nawet lubilam...ale widocznie dzidzius juz nie...

Pinka, moja babcia jesli kontaktuje, to powtarza, ze ona juz mnie nie zobaczy... I wlasnie tez chcialbym, zeby z rodzicami przyleciala...ale chyba niestety nie da rady... Wiec zazdroszcze...
Chociaz przy obecnym stanie mojej babci nie wiem czy w ogole by zauwazyla, ze jest w innym panstwie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, wielkość brzucha jest bardzo indywidualną sprawą i duzo zeleży od typu budowy. U mnie slabo widac brzuch a ostatnio nawet klienta się oburzyła, że jej nie chce pomóc 40 kg psa włozyc na stół bo nie zauważyła ze jeste w ciązy. Ja na to że to 6 m-c a ona że chyba żartuję! A mała ma zupełnie prawidłowe wymiary i wagę, stosowna do wieku ciąży. Nie ma się czym przejmować:yes:

Malinka- a niech se gadaja ile chcą:tak::tak::tak: nie ma sie co przejmowac ja sie juz tyle nasłuchałam ze nie zwracam na to uwagi:-):-)
Harsh -ja tez lube zapach farby jak narkoman haah ale w ciazy tez nie moge tego zapachu wytrzymac wiec moze nie wachaj

reklama
Do góry