reklama
Klementinka
Fanka BB :)
Jas dostal czerwony polik po probie wprowadzenia mleczka 2, dawalam tylko 1 miarke a mimo to go uczulilo
mozna sie zalamac, znowu problem z doborem mleczka
mam jeszcze nadzieje ze ten polik od kaloryferow podrazniony jest, zobaczymy dzisiaj
mozna sie zalamac, znowu problem z doborem mleczka
mam jeszcze nadzieje ze ten polik od kaloryferow podrazniony jest, zobaczymy dzisiaj
C
cobra18
Gość
laski,tak na ludzka logike,od ktorego mc mozna podawac danonki?
agast22
Fanka BB :)
cobra- ja przetwory z mleka krowiego wprowadzilam Hance po roku. Teraz pewnie tez tak zrobie, za wyjątkiem takich gotowych deserkow w ktorych jest jogutr np.
A powiedz mi dlaczego chcesz akurat te syfne danonki dawac? Juz lepiej jakis jogurt czy serek, ale te danonki są jak dla mnie obrzydliwe w smaku i drogie jak popatrzec na ich wielkosc.
A powiedz mi dlaczego chcesz akurat te syfne danonki dawac? Juz lepiej jakis jogurt czy serek, ale te danonki są jak dla mnie obrzydliwe w smaku i drogie jak popatrzec na ich wielkosc.
Ostatnia edycja:
C
cobra18
Gość
tak tylko zapytalam,cale zycie jadlam od dzieciaka danonki,moj brat tez,i faktycznie chyba cos daja,bo nidgy nie mielismy niczego powaznie polamanegocobra- ja przetwory z mleka krowiego wprowadzilam Hance po roku. Teraz pewnie tez tak zrobie, za wyjątkiem takich gotowych deserkow w ktorych jest jogutr np.
cobra- jak byłaś dzieckiem to były danonki????????????????????????? Cholera, jak ja bylam dzieckiem to z rarytasów był tylko serek homogenizowany "Bacha" z krówką na opakowaniu![]()
o jaaaaaaaaaa! Też pamiętam ten serek

był przepyszny!!! Bo nic innego nie było:-):-):-);-);-)reklama
a jak się dosypało słodkiego kakao to był dopiero wypas CZEKOLADOWY!!!)))))
tego patentu nie znałam
A smak tego serka nieporównywalny z żadnym teraz ... <marzy>