Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak tylko zapytalam,cale zycie jadlam od dzieciaka danonki,moj brat tez,i faktycznie chyba cos daja,bo nidgy nie mielismy niczego powaznie polamanegocobra- ja przetwory z mleka krowiego wprowadzilam Hance po roku. Teraz pewnie tez tak zrobie, za wyjątkiem takich gotowych deserkow w ktorych jest jogutr np.
A powiedz mi dlaczego chcesz akurat te syfne danonki dawac? Juz lepiej jakis jogurt czy serek, ale te danonki są jak dla mnie obrzydliwe w smaku i drogie jak popatrzec na ich wielkosc.
cobra- jak byłaś dzieckiem to były danonki????????????????????????? Cholera, jak ja bylam dzieckiem to z rarytasów był tylko serek homogenizowany "Bacha" z krówką na opakowaniu![]()

był przepyszny!!! Bo nic innego nie było:-):-):-);-);-)a jak się dosypało słodkiego kakao to był dopiero wypas CZEKOLADOWY!!!)))))