reklama
Karolina wogóle niechce jeść z butli tylko łyżeczką chce być karmiona. Czy to normalne, o co chodzi?
Julka fakt faktem je z butli ale zdecydowanie woli łyżeczkę
Julka fakt faktem je z butli ale zdecydowanie woli łyżeczkę![]()
Jakie dorosłe się stają te nasze dzieci :-) :-) Niedługo usłyszymy tekst "nie jestem już dzieckiem" :-)
magdalena79
Fanka BB :)
Karolina wogóle niechce jeść z butli tylko łyżeczką chce być karmiona. Czy to normalne, o co chodzi?
u nas to samo, myśle że teraz to juz za późno na naukę z butli, nie potrafi wogóle zassać, nawet z niekapka nie poszło, wszystko podaje łyżeczką a herbatki i soczki strzykawką od syropu, chociaz co jakiś czas próbuje dać butle z myślą że moze załapie
reklama
WIRAN
Fanka BB :)
U nas dzisiaj poszła potrawka z królikiem,ale mu smakowała-aż w szoku byłam;-)
U mnie Kacper odrzucił butlę z mlekiem jak miał 10 miesięcy i wogóle nie chciał pić mleka...
A wczoraj kupiliśmy Alankowi niekapka z Aventu z miękką końcówką i dzisiaj tak za bardzo nie chciał pić z niego ale myślę że się przyzwyczai.
U mnie Kacper odrzucił butlę z mlekiem jak miał 10 miesięcy i wogóle nie chciał pić mleka...
A wczoraj kupiliśmy Alankowi niekapka z Aventu z miękką końcówką i dzisiaj tak za bardzo nie chciał pić z niego ale myślę że się przyzwyczai.