reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Najlepsze życzenia
z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku,
aby przyjście na świat Chrystusa przyniosło ze sobą radość,
pokój, nadzieję i miłość
Życzy Asia z rodziną

reklama
Co prawda święta powoli dobiegają końca, ale pragnę złożyć wam mamą super dzieciaczków z rocznika 2002 życzenia zdrowia, szczęścia, pogody ducha i miłości oraz tego, żeby nadchodzący 2011 rok był pełen sukcesów.

Zobacz załącznik 311980

Divertte o to tak jak moja córcia :)

My sylwester spędzamy w domu, nie chcę jeszcze zostawiać synka na całą noc samego, imprezujemy z córcią i moimi rodzicami, zakupiłam zimne ognie, baloniki, itp. szampana dla dorosłych i dla dzieci, więc poszalejemy ;)

Hej.
Mimo, iż zaniedbałam ostatnio wątek , to i ja pamiętam o was koleżanki. Z podkulonym ogonkiem powracam.

Moja córa jest z 2002 roku z października. Pozdrawiam mamuski dzieciaków 2002 ;-)

Divertte o to tak jak moja córcia :)

i moja :tak::-D

Cześć dziewczyny i jak po Świętach?.......u mnie tak samo jak przed....

Jakie macie plany na Sylwestra?

U mnie podobnie.:tak:;-):-D
A Sylwester w domku, bo Ł. od 1 .01 na zmiany przechodzi i akurat ma dzień.:dry:

Hej....

Divertte a moja ze stycznia....:-) oj cwaniara....święta prezenty....teraz juz 13 kolejne:-D Widze ( po suwaczkach) ze masz dwójkę...opowiedz coś o dzieciaczkach.

Wampi ja tez na domówce, ale chciałabym mamie "wcisnąć" młodą i trochę odetchnąć od dzieciaków....bo juz nie pamiętam kiedy się bawiłam w gronie samych dorosłych.
Mam jechac do koleżanki omówić menu
c020.gif

Justa wracaj wracaj...tak jak i ja marnotrawna....a jak tam Twoja szalona 3?

reklama
Justa wracaj wracaj...tak jak i ja marnotrawna....a jak tam Twoja szalona 3?
Dają niekiedy ostro popalić. :tak: :dry:Najbardziej nie lubię jak jest wolne od szkoły ( tak jak teraz). Z nudów takie głupoty wymyślają, a i wiecznie wojna.:wściekła/y: A Twoje dziewczynki zdrowe?

asiulka koope miechów.:-D Witaj .:-)

wampi jak mnie się marzy wyjście gdziekolwiek tylko we dwójkę.:sorry:

Do góry