reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a czemu masz teraz teraz jak dają w pierwszy wtorek miesiąca??Aga Natalia tulam Cie mocnodacie rade!
Ja nawet nie wiedzialam ze juz jest CHB...zaraz wejde na konto.
Ciekawe czy w ogole dostalam
Vikamcia maly masz brzusia...wygladasz tak jakbys w ogole nie byla w ciazy!
A jak sie czujesz?
Lubiczanko a u Ciebie jak z samopoczuciem???
Wszystkiego naj dla Dadzi!!!!
EDIT
Mam i ja rodzinne na koncie ,140e ....
ja nie mam CHB

a sama sprawdziłąm z ciekawości i się wpieniłam

ale mam ten wydruk i na wydruku 160 zanotowane

edit czuję się dobrze, choć od kilku dni mnie jakoś muli , i czuję jakby mnie choroba lapała...
S
sandrulińska
Gość
aganatalia a dlaczego 55?
przeciez mieli obciąc 10 na pierwsze 2 i 20 na 3 czyli 40 tak jak mówisz
dziwne
naprawde strasznie duzo placisz za lekarstwa
szkoda ze nie masz medical card , ale swoja droga mysle, ze to tez dziwne ze Ci nie przysluguje
lubiczanko spełnienia marzeń dla córci!:-)

lubiczanko spełnienia marzeń dla córci!:-)
Aga_Natalia
Fanka BB :)
Vikamcia te pieniądze są na Twoim koncie, ale nie są zaksięgowane, bo w piątek jak wpłacasz w okienku to często tak się dzieje, we wtorek powinno być ok.
A CHB już jest bo poniedziałek to BH i wtedy tak jakoś jest wcześniej.
Sandrulińska na początku sama nie wiedziałam dlaczego, a później zajarzyłam, bo na bliźniaki dostaję trochę więcej, więc teraz obliczają od podstawowej stawki 140 a nie jak wcześniej 150.
A Karta medyczna nam się należy, ja wniosek składałam(niestety listownie) w sierpniu. Najpierw dzwoniłam to mówili, że jeszcze nie rozpatrywali, a w grudniu powiedzieli, że nie dostali mojego wniosku.
W tym tygodniu jadę osobiście złożyć.
Dziewczyny dam radę, bo nie mam wyjścia, ale bez pożyczenia się nie uda. Brakuje nam akurat na szczepionkę dla bliźniaków 120 euro.
Dzięki za wsparcie.
Sandrulińska na początku sama nie wiedziałam dlaczego, a później zajarzyłam, bo na bliźniaki dostaję trochę więcej, więc teraz obliczają od podstawowej stawki 140 a nie jak wcześniej 150.
A Karta medyczna nam się należy, ja wniosek składałam(niestety listownie) w sierpniu. Najpierw dzwoniłam to mówili, że jeszcze nie rozpatrywali, a w grudniu powiedzieli, że nie dostali mojego wniosku.
W tym tygodniu jadę osobiście złożyć.
Dziewczyny dam radę, bo nie mam wyjścia, ale bez pożyczenia się nie uda. Brakuje nam akurat na szczepionkę dla bliźniaków 120 euro.
Dzięki za wsparcie.
kasiuleczka25
Fanka BB :)
hejka
Melduje sie z Irlandii o 2 w nocy przyjechalismy do domku,poszlismy spac.Siedze wkurzona bo wody nie mamy, i przez to wszystko nawet walizek nie chce mi sie rozpakowac ehhhh no nic ale trzeba uporzadkowac te chate po wyglada jakby tornado przeszlo.
Marto F my z Poznania lecielismy.
Miska ha ha ja mialam to samo z mojá Olivá tez mnie z oka nie spuszczala, do kibelka tez ze mná szla, do fryzjera udalo mi sie wymknac po cichaczu gdy bajke ogladala, a mloda po 15 minutach sie kapnela ze mnie nie ma i w rykkk, babcia sie dwoila i troila zeby nie plakala ale nic nie pomoglo, i zeszla z nia do fryzjera(daleko nie bylam bo tylko fryzjera mam w piwnicy a ja na 3 pietrze w bloku mieszkam wiec wystarczylo tylko zejsc na dol) a za drugim razem gdy musielismy w urzedzie sprawe zalatwic i nam sie spieszylo mloda zostala z dziadkami na 40 minut tak sie ponoc darla w koncu poszla do pokoju schowala sie pod koldre i tam plakala i usnela. ehhhhh cos czuje ze ciezko bedzie gdy bedzie musiala isc do przedszkola lub szkoly.
Lubiczanko wszystkiego co najpiekniejsze dla Dadzi
No nic ide cos porobic bo wkurza mnie ten balagan
Melduje sie z Irlandii o 2 w nocy przyjechalismy do domku,poszlismy spac.Siedze wkurzona bo wody nie mamy, i przez to wszystko nawet walizek nie chce mi sie rozpakowac ehhhh no nic ale trzeba uporzadkowac te chate po wyglada jakby tornado przeszlo.
Marto F my z Poznania lecielismy.
Miska ha ha ja mialam to samo z mojá Olivá tez mnie z oka nie spuszczala, do kibelka tez ze mná szla, do fryzjera udalo mi sie wymknac po cichaczu gdy bajke ogladala, a mloda po 15 minutach sie kapnela ze mnie nie ma i w rykkk, babcia sie dwoila i troila zeby nie plakala ale nic nie pomoglo, i zeszla z nia do fryzjera(daleko nie bylam bo tylko fryzjera mam w piwnicy a ja na 3 pietrze w bloku mieszkam wiec wystarczylo tylko zejsc na dol) a za drugim razem gdy musielismy w urzedzie sprawe zalatwic i nam sie spieszylo mloda zostala z dziadkami na 40 minut tak sie ponoc darla w koncu poszla do pokoju schowala sie pod koldre i tam plakala i usnela. ehhhhh cos czuje ze ciezko bedzie gdy bedzie musiala isc do przedszkola lub szkoly.
Lubiczanko wszystkiego co najpiekniejsze dla Dadzi
No nic ide cos porobic bo wkurza mnie ten balagan
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Bry:-)
My jeszcze u znajomych,zaraz na kręgle wyruszamy
Ja oczywiście tylko potowarzyszyć albo co najwyżej sama po torze się potoczyć
Ale zgrałabym sobie...
ViKamciaG Ty chudzinko
Ja mam już bęcol konkretny
I to nie po świętach bo nawet nie nawtryniałam się ostatnio więcej niż zwykle
Nie mam skanera bo bym się pochwaliła,ale już się nie da ukryć,żem przy nadziei
...Zresztą wcale się nie kryję
Margaritta jak Nikusia bidulka?
Dla Dadziuni Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
My jeszcze u znajomych,zaraz na kręgle wyruszamy

ViKamciaG Ty chudzinko

Margaritta jak Nikusia bidulka?

Dla Dadziuni Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif]
[/FONT][FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif]
[/FONT]

[/FONT][FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif]
[/FONT]
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
lubiczanko dla Twojej "jedynaczki" wszytskiego najpiękniejszego;-) co kupiliscie ?
Zobacz załącznik 313940
Tichonku aaa... spuchniete i smęci caly dzień.. dzieki kochana :*
Aga_Natalia pozycze Ci smiało na te szczepionki ! nie krępuj się
Vikamcia ciąze masz w piersiach chyba
no szok normalnie;-)
No to ide zalegać

Zobacz załącznik 313940
Tichonku aaa... spuchniete i smęci caly dzień.. dzieki kochana :*
Aga_Natalia pozycze Ci smiało na te szczepionki ! nie krępuj się

Vikamcia ciąze masz w piersiach chyba

No to ide zalegać

_Roszpunka_
Vikamcia te pieniądze są na Twoim koncie, ale nie są zaksięgowane, bo w piątek jak wpłacasz w okienku to często tak się dzieje, we wtorek powinno być ok.
to nie rozumiem czemu tak jest... że mam zaksięgowane 140 a 20 już nie

a skoro wy juz macie CHB to znaczy ze ja nie dostanę skoro nie mam na koncie??:-(
edit ale jestem głupia
własnie zauważyłam ze to 140 to CHB a to 160 mam nizej
Ostatnia edycja:
Hey laski :-)
Vikamciag, dobrze ze zauwazyłas, bo byłby obciach jakbys do banku z pretensjami poszła!!
a Zamiast brzucha to chyba cyce ci urosły
:-), ale serio, brzucha nic a nic nie widac
Tichonek, to jak wrócisz to zapraszam do mnie na wirtualne kręgle :-)
Andziulina i jak tam chłopaki sie znaleźli z buraczkami?
ja czekam na M bo pojechał kupic bagietke, do potrawki z kurczaka, zachciało mi sie robić
Misia, to dziwne ze teściow Alus tak uwielbia a Ty przy swoich rodzicach, nie mozesz go zostawic
My dzis bylismy nakarmic kaczki, bo juz w domu mozna swira dostac
Jak wrocilismy to Emma miała pierwszy w zyciu atak złości
oglądała Teletubisie, ale sie skonczyły i M ja poszedl połozyc do lozeczka, wpadła w taki szał, ze nie wiedziałam ze jest zdolna, zaczela szarpac całym łóżeczkiem, drapac, i kopac M, mowie wam, ja ją chciałam wyjąć bo tak wrzeszczała, ze myślałam, ze sie nie uspokoi, ale M mnie wygonił z pokoju i powiedział Emce ze nie wyjmie jej dopkoki sie nie uspokoi, posiedział z nią chwilę po czym ona wzieła pieluche smoka i ułożyła sie do snu
cos czuje ze ja bede miec z nia ciezko, ona ma charakterek a ja za miekke serce
czy jutro jest BH??????????
ja nie wiem kiedy moj M idzie do pracy, co śmieszne on sam tez nie wie, bo na tym długim wolnym stracił rachube i nie wie jaki dzien tygodnia mamy
a ja boje sie zapytac, ze sobie przypomni i jednak pojdzie jutro
ale jesli jutro BH to ma wolne
Lubiczanko, wszystkiego najlepszego dla Dadzi!!!!!!!!!!!!!!!
Vikamciag, dobrze ze zauwazyłas, bo byłby obciach jakbys do banku z pretensjami poszła!!

a Zamiast brzucha to chyba cyce ci urosły

Tichonek, to jak wrócisz to zapraszam do mnie na wirtualne kręgle :-)
Andziulina i jak tam chłopaki sie znaleźli z buraczkami?
ja czekam na M bo pojechał kupic bagietke, do potrawki z kurczaka, zachciało mi sie robić

Misia, to dziwne ze teściow Alus tak uwielbia a Ty przy swoich rodzicach, nie mozesz go zostawic

My dzis bylismy nakarmic kaczki, bo juz w domu mozna swira dostac
Jak wrocilismy to Emma miała pierwszy w zyciu atak złości
oglądała Teletubisie, ale sie skonczyły i M ja poszedl połozyc do lozeczka, wpadła w taki szał, ze nie wiedziałam ze jest zdolna, zaczela szarpac całym łóżeczkiem, drapac, i kopac M, mowie wam, ja ją chciałam wyjąć bo tak wrzeszczała, ze myślałam, ze sie nie uspokoi, ale M mnie wygonił z pokoju i powiedział Emce ze nie wyjmie jej dopkoki sie nie uspokoi, posiedział z nią chwilę po czym ona wzieła pieluche smoka i ułożyła sie do snu

cos czuje ze ja bede miec z nia ciezko, ona ma charakterek a ja za miekke serce

czy jutro jest BH??????????
ja nie wiem kiedy moj M idzie do pracy, co śmieszne on sam tez nie wie, bo na tym długim wolnym stracił rachube i nie wie jaki dzien tygodnia mamy

a ja boje sie zapytac, ze sobie przypomni i jednak pojdzie jutro
ale jesli jutro BH to ma wolne
Lubiczanko, wszystkiego najlepszego dla Dadzi!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
_Roszpunka_
moniadan racja... piersi o 2 rozmiary w górę
a co do banku to nawet mi nie mów...
dobrze że dzisiaj niedziela bo ja juz bym tam była
hihii ale bym sobie narobiła szydery
lubiczanko 100 lat dla dadzi

a co do banku to nawet mi nie mów...

lubiczanko 100 lat dla dadzi