reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Mój Olis biega...na gorze mamy tyle przestrzeni ze czasami sypialnie, kuchnię zamykam zeby mniej biegał, a on biedak taki chory i biegac nie moze bo wtedy zaczyna sie kaszel. Ale nie...Oli biega i biega....a ja ciągle swoje, codziennie po tysiąc razy "Oliś powoli" :-D
Ja nie zauwazylam jakiejs szczegolnej roznicy od kiedy Oli chodzi, ze niby teraz to wszędzie jest a kiedys nie...jak raczkował to tez wszędzie był...wolę taką opcję, a i tak go noszę na rękach i tak :zawstydzona/y:

Moja Gośka zapamiętale odkleja naklejki przyklejone przez siostrę w książeczkach... i przykleja je tam gdzie sama uważa za stosowne :-D

Moja Asia odkleja naklejki z szafy :D

Mała już ładnie się z nami porozumiewa. Wczoraj rano zeszła sama z kanapy, pokazała na półkę zebym zdjęła lalę, zdjęłam, potem pokazała na nasze łóżko że chce wejść, pomogłam jej, po czym lala poszła spać :D Aaaa jeszcze mleczkiem została nakarmiona przez Asiulę :D Po domu przeważnie jeździ wózkiem z lalami :)
Na Julki kanapę wchodzi bez problemu, na naszą nie, bo jest wysoka ( A specjalnie kiedyś podwyższał), zejdzie z niej, ale nie ma szans by weszła.

Moja Asia odkleja naklejki z szafy :D

Mała już ładnie się z nami porozumiewa. Wczoraj rano zeszła sama z kanapy, pokazała na półkę zebym zdjęła lalę, zdjęłam, potem pokazała na nasze łóżko że chce wejść, pomogłam jej, po czym lala poszła spać :D Aaaa jeszcze mleczkiem została nakarmiona przez Asiulę :D Po domu przeważnie jeździ wózkiem z lalami :)
Na Julki kanapę wchodzi bez problemu, na naszą nie, bo jest wysoka ( A specjalnie kiedyś podwyższał), zejdzie z niej, ale nie ma szans by weszła.

hehe mi ostatnio ignac podal pieluche, po czym patrze i rzeczywiscie mial kupke:)

royanna - super!!! teraz juz pojdzie z górki :))))))))

kiragold - marcel kiedys tez tak zrobił pare razy, ostatnio zauwazyłam ze gdy ma kupe która mu przeszkadza (bo nie zawsze tak robi) to sie zaczyna rozbierac :D

Royanna - to się doczekałaś...;-), gratki dla synka

Gośka wyrzuca smoczka , kiedy zasypia nocą, wstaje w łóżeczku... coś gada po swojemu, by wtrącić " nie ma" ... ;-), właśnie zasnęła znów bez smoka....

reklama
I poszlo!!!
Alan sam dzis chodzil po mieszkaniu!!!
Jeszcze bardzo niepewnie, trzymajac raczki u gory, ale chodzil! chyba z pol godziny zasmiewajac sie z radosci! A na koniec byl mokry jak szczurek :)))
teraz czekam kiedy nauczy sie sam wstawac na srodku pokoju, bo narazie musi sie czegos trzymac :)

a nie mówiłam :-D:-D:laugh2::laugh2:

Do góry