reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Zajrzałam sobie do Was na chwilkę i chciałam Ci tylko powiedzieć, że u mnie w 5tc na usg też widoczny był tylko pęcherzyk, a tydzień później widziałam już fasolkę, która miała 9mm:-)
Co do testów to rozbawiłaś mnie bardzo, ja i moja psiapsióła też tak mamy, że pod światło II kreski widzimy:-D
Życzę zdrowej i spokojnej ciąży:-)

dzieki, pocieszylas mnie, naprawde bo sie kurcze martwie no .... a kolejne usg dopiero za 2 tygodnie! Ale na szczescie w poniedzialek beda wyniki bety wiec zobacze czy w ogole urosla (w piatek byla 6837 :D )

reklama
dzieki, pocieszylas mnie, naprawde bo sie kurcze martwie no .... a kolejne usg dopiero za 2 tygodnie! Ale na szczescie w poniedzialek beda wyniki bety wiec zobacze czy w ogole urosla (w piatek byla 6837 :D )
O jejku, ale wysoka, u mnie w 6 tyg.była 1192, myślę że już w ogóle nie masz się co martwić:-)
Zajrzę tu za 2 tygodnie i zobaczę co u Ciebie:-)
Musiałam tu dzisiaj wejść do Was i jakieś miłe wiadomości usłyszeć, bo u nas w Sierpniówkach poronienie za poronieniem..:-(

Wlasnie ze snu wyrwał mnie płacz dziecka Dopiero po chwili zdałam sobie sprawę ze przeciez ja nie mam dziecka i sie okazalo ze to koty mi sie dra pod oknem I oczywiscie moj mąż nawet nie drgnal-taki z niego tatuś :)

kamilka a ty jak dzis sie czujesz???:)

a dziękuje bardzo dobrze:-) wczoraj cały dzień odbierałam paczki z allegro:-) przyszły nalepki do pokoju Tymka i mój m chociaż na początku strasznie kręcił na nie nosem jak je potem sam ponaklejał to stwierdził, że sam by w tym pokoju chętnie zamieszkał:-D potem przyszedł taki śliczny szlafroczek dla małego, który wylicytowałam za jakieś grosze no i na końcu paczka tych 35 ubranek- większość naprawdę fajnych, kosztowała 50 zł a wiele z nich to firmówki next, h&m, Disney itp:-) tak więc dzień zaliczam do bardzo udanych:-)
katty masz jakieś wieści od kahaki?
martusia
a Ty jakie ubranka zakupiłaś?:-)

Kamia, widze ze masz dzisiaj duzo roboty :D Ale to dobrze, takie rzeczy zawsze rozweselaja :)

U mnie dzisiaj masakra, strailam glos, ledwo mowie, ale juz sie tego spodziewalam wczoraj wieczorem jak mnie tak dziwnie zaczelo bolec gardlo... mam nakaz lezenia tydzien w lozku, rany zeby mi tylko przeszlo. Moj K. probuje sie dodzwonic do ginka zeby zapytac jakie leki brac bo wczoraj to byla mowa tylko o lekkim kaszlu i goraczce a nie o braku glosu i mega ostrym bolu gardla. Mam nadzieje, ze z fasolka bedzie wszystko ok .... :( Aaaa no i znowu nie spalam prawie cala noc :////

Jak tam reszta dziewczynek dzisiaj? spicie jeszcze?

rozweselają napewno:-) tylko, ze kule mam w weekend kolosa i powinnam się uczyć;-) a tu tyle ciekawszych rzeczy do robienia;-)
biedaku, te choróbsko Cię cały czas męczy:-( pewnie najlepiej do ginia, a póki co to wiesz co mi pomaga na ból gardła? świeży imbir cieniutko pokrojony a właściwie tak podziabany;-) zasypany cukrem, bierzesz go sobie na łyżeczce do buzi i ssiesz:-) (ten cukier to tylko po to, zeby znieść ten smak imbiru) . U mnie cała rodzinka chora, mama, tata, mąż więć ja się tym ratuje i rutinoscorbinem bo mnie też tak coś łamie:-(
a jeszcze coś tu masz linka do fajnej stronki http://dzieci.civ.pl/tygodnie-miesiace-ciazy, dużo praktycznych info tam jest:-)

U mnie tez wszyscy chorzy w domu wiec nie moge sie pozbierac.... a w szkole to taka sama historia, co drugie dziecko kaszle, psika, ja juz chce zeby sie skonczyla ta wstretna pogoda i przyszla piekna wiosna i zeby juz nikt nie byl chory i na mnie nie psikal... no i zebym ja chora nie byla :( Mam dzisiaj wolny rozruch... z lozka wstac nie moge, spac mi sie chce nieziemsko ale jak zasne to bede miala kolejna noc z glowy... no i jakos mi tak niebardzo znowu... :/

witaj w klubie:-) mnie narazie nawet głód nie potrafi z łóżka wygonić:-D kule Ty to masz jeszcze dodatkowo przerąbane z tymi chorymi dzieciakami w szkole:-( dobrze, ze masz zwolnienie:-) kochana a Ty to w ogóle wiśnióweczka jesteś, nie?:-) tak wogóle to kolejną wizytę masz dzień po mnie to będziemy razem odliczać:-)

reklama
Wiśnioweczka nie jestem, ale wrzesnioweczka juz tak ;p

Ale mnie kaszle, dostalam Bioparox, K dzwonil do gina bo mowic nie moglam od tego bolu... no i syrop i calcium i lezec w lozeczku i kurcza mac wszystko do du.... a tak sie juz ostatnio dobrze czulam .... ehhh

A jeszcze sie wkurzam, bo myslalam ze tesciowa bedzie chciala zobaczyc zdjecie usga a ona mi dzisiaj mowi "nie ma na co patrzec" ..... no normalnie... ja wiem ze tam duzo nie widac, ze to kropka tylko ale do cholery tam jest jej wnuk albo wnuczka!!!! A ona nic... do tego nasze proszenia i blagania nie poskutkowaly na dlugo, znowu zaczela palic w lazience... ehhhh jeszcze raz jak sie potwierdzila ciaza i jak jestem chora na antybiotyku .....

Ostatnia edycja:
Do góry