reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi ja i Julka też dostałyśmy złote z medalikiem, fakt ja swojego też nosić nie chciałam, a srebro mi się bardzo podoba. Ale to chyba o to chodzi, że złoto takie bardziej dostojne i może dlatego wszyscy je kupują.

U Nas zaraz po ochrzczeniu dziecka łańcuszek święcą.

Kasiuch Jak mozna oglądać te czachoj*by. Każdy z każdym się tam rżnie. Na pewno coś z szafy wygrzebiesz, no i mam nadzieję że Wam się spodoba to mieszkanko.

Lolkak szara, nie mam pojęcia. A Ty bierzesz żelazo? wlaśnie od niego często są zaparcia i dziwne kolory kup.

reklama
lolkak mamy taka sama matę:-) tzn mielismy. Ale twoja córa cudna jest:) az mi sie zatęskniło do takiego maluszka
kasiuch a ona u Ciebie w pokoju to oglada tak cały czas czy jak? tez nie lubie tasiemców:/

kaamaa a u nas w sumie takiego czegos nie ma albo ja sie nie spotkałam... a co do złota moja mama tez nie lubi no do nas po prostu nie pasuje a tym bardziej do mojej karnacji wyglądałabym jak jakas Ukrainka:-D

Kaamaa brałam w ciąży teraz nie, ale idę w pon do lekarza i pewnie znowu każe mi to brać :-/

Umi- Ukrainka :-D Dobre :tak: Maja dziękuje za komplement :-) a jak Kacper?

Ja też nie przepadam za zlotem wolę srebro. Jakoś za "dorosło" się czuje w złocie ;-):-D

Lolkak a co znowu masz anemię? Ja miałam po porodzie i to ciężką, brałam żelazo, no i niestety musiałam przestać karmić Julkę bo nie tolerowała go w ogóle.

Umi
Ukrainka :-D Mi to zawsze Rosjanki się kojarzą ze złotem.

Byliśmy dziś na szczepieniu Julka, bardziej płakała przy osłuchiwaniu niż przy samym zastrzyku.

Waży już 11, 5 kg :szok: ale jakoś się zdeptała, ma 76,5 cm wzrostu.

No i zaliczyliśmy księdza po kolędzie. Może był niecałe 5 minut, no ale miło było pytał jak Nam się wiedzie, i ani słowa o ślubie.

Lolkak śliczna mata:) A Maja jaka już duża:)

u nas dziś dzień zakupowy. Na weekend trzeba było każdego zaopatrzyc. Mała się załapała na 2 lalki, tej to dobrze:p Jedną ode mnie dostała a drugą od mojej mamy.

Dziś próbuję sama robic pizzę, mam nadzieję, że mi wyjdzie;D taniej mnie to wyjdzie niż zamówic;) No i przynajmniej wiem co jem;D

a to moja Śmieszka
- w tle dopiero dziś zauważyłam stronę BB hehehe;d / w lapie na ostatniej focie /

pencil.png
pencil.png

Ostatnia edycja:
Kaamaa nie mam pewności czy to znowu anemia,ale lepiej sprawdzić. Z resztą chce wziąć jakieś witaminy,bo strasznie mi się łamią paznokcie (normalnie do połowy palca) i włosy wypadają:dry: No i muszę się zapytać lekarza czy moje leki na uczulenie można brać podczas karmienia.
Julka apetyt to chyba ma ;-)

Vegas a jaką pizzę robisz? Ciasto sama wyrabiasz czy spód masz kupiony? Dzięki w imieniu Majki :-)

Kaamaa nie mam pewności czy to znowu anemia,ale lepiej sprawdzić. Z resztą chce wziąć jakieś witaminy,bo strasznie mi się łamią paznokcie (normalnie do połowy palca) i włosy wypadają:dry: No i muszę się zapytać lekarza czy moje leki na uczulenie można brać podczas karmienia.
Julka apetyt to chyba ma ;-)

Vegas a jaką pizzę robisz? Ciasto sama wyrabiasz czy spód masz kupiony? Dzięki w imieniu Majki :-)
Hmm normalną:) sama robię ciasto:) zgapiłam przepis stąd /bo ja niestety jestem lewa w kuchni/ Przepis na Pizza

straszne tu pustki ostatnio;D

Ja dziś będę miała 'wesoło' bo Mała jak usnęła o 16.05 tak nadal śpi;D No tak ją wymęczyłam zakupami w 3ch sklepach;D

Ostatnia edycja:
A ja mam potworne bóle głowy. nie wiem od czego to juz 3 dzien mnie męczy i zadne proszki nie dają ukojenia porazka.

kaamaa u nas to ukrainek pełno wiec z nimi mi sie kojarzy:-p Dzielna Julka mój tez własnie bardziej przy osłuchiwaniu płacze w ogóle przy rozbieraniu juz zaczyna orkiestre:/
lolkak zrób badania krwi jak to anemia to lepiej zaopatrzyc sie w buraczki ewentualnie jakies pigułki a moze jestes przemęczona?
Vegas Śliczna jest ta Twoja Martynka:-) widać że w miejscu długo nie usiedzi:-)

My kupiliśmy sobie odkurzacz piorący i dzisiaj przyszedł. Próba generalna z odkurzaniem wypadła tak że uświadomiła nam ile kurzu mamy w dywanach.:szok: Masakra. Woda aż czarna. A wszystko niby czyste.

Vegas Śliczna Martynka. Ja dzisiaj też pizzę robiłam.
Kamaa Ooo to sporo Julka wazy.
umi Może to ze zdenerwowania.

Ciekawe co tam u Clio?

reklama
Lolkak Oj ma ma jeszcze nie było potrawy, której nie chciała jeść :-D
A co do witamin to jeśli karmisz piersią to i tak czy siak musisz brać, ja polecam prenatal brałam go w ciąży i po porodzie, włosy i paznokcie super. Nawet teraz czasami łyknę zostało mi jeszcze od czorta bo kupiłam opakowanie 100 tabletek.

Vegas Ja kupuję gotowe ciasto w realu 1,29 zł za tackę kupuję 3 i cała blacha wychodzi, do tego oliwki, kukurydza pomidorki, salami, wychodzi lepsza niż w pizzeri.

Martynka jak zwykle przecudowna, uwielbiam te jej włoski :tak:

Umi
to nie za dobrze, miałaś kiedyś zapalenie zatok?

Do góry