reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

ale czytania :-) aż miło ( mimo małego poslizgu :-) )

ja do pracy wróce na 7/8 etatu na rok - a potem nie ma raczej możliwosci zostania na tym rozwiązaniu, więc jak nie będe chciala zmienić pracy ( a raczej tak będzie ) to zostaje mi jedynie przeście na cały.. zobaczymy to jeszcze dużo czasu

Pati - widzisz jak chciałas nowy zlew to Adam Ci to zalatwił :-) grunt dobry i otwarty na zmiany partner :-)

Rusia - gratulujemy pierwszego ząbka :-)

reklama
Rusia, pierwszy ząbek, to jest coś!
Ell, my też nic nie mamy - będzie przedstawienie w przedszkolu ;-) Może dzieciaki coś jutro namalują?

U nas na bedzie dzwonienie do babć i dziadków. Może uda mi sie namówić na jakieś laurki.
A ja - jesli się uda, chcę jutro odwiedzić moich dziadków. Bo do pracy jutro nie idę - dość juz tcyh nadgodzin. Projekt nie zając - nie ucieknie :-D

Pati, na początku lutego mam usg, to zobaczymy czy tej córeczce coś nie wyrosło ;-). Imię nadal nie postanowione - trzeba by się brać do roboty.
Rusiu, gratulacje dla Zębacza! :-)

A ja miałam dziś wolny wieczór. Marcina zostawiłam z chłopcami, a sama posżłam do koleżanki na spotkanko. Miło było wyrwać się samemu. :-)

Mamoot, dobrze mówisz - projekt poczeka;-)
Do Waszej gromadki idelanie pasuje mi Zosia, Ania albo Marysia:-)
Ja nie miałam wolnego wieczoru, ale tez fajny, bo byliśmy u znajomych. Dzieciaki wybawione:tak:

No u Mamootkow tez mi pasuej takie jakies "starsze"imie :-) cos w stylu wlasnie Zosi...Klara...kiedys Klara uwazalam ze to okropne imie-dzis mi sie zaczelo podobac :-)

Ola w przedszkolu zrobiła zaproszenia na Dzień Babci i Dziadka. Impreza 27. Wczoraj nadałyśmy jedno pocztą a drugie zaniesiemy jutro.
A ja lekko przemęczona.
Rusiu gratuluje pierwszego ząbka!!!!

dziekujemy:)
no mi tez pasuje do Mamootkow Anna, Hania, Maria, Zosia, ;) mi bardzo podoba sie imie Laura, a kiedys wogole...jak to nam sie gusta zmieniaja...z meskich Hubert

my moze jakas wieczorkiem splodzimy laurke,,,,chociaz szczerze watpie, bo Klaudia konczy o 15 przedszkole..przed 16 jestesmy w domu,zanim zjemy obiad i jak tylko A wroci z pracy jedziemy na babska imprezke...a jutro dziadki beda z samego ranca..no chyba, ze jutro szybko wstaniemy..i Gracjan nam da chwilkeczasu dla siebie..to cos zmajstrujemy...Do reszty babc z Pl zadzwonimy:)

dziekujemy:)
no mi tez pasuje do Mamootkow Anna, Hania, Maria, Zosia, ;) mi bardzo podoba sie imie Laura, a kiedys wogole...jak to nam sie gusta zmieniaja...z meskich Hubert

my moze jakas wieczorkiem splodzimy laurke,,,,chociaz szczerze watpie, bo:)

Rusia w pierwszej chwili przeczytałam że idziecie "spłodzić Laurkę " :-):-D:-D:-D i już się ucieszyłam a tu taaakie rozczarowanie :-D

reklama
Fusik :-D:-D:-D
My do babć zadzwonimy wieczorem, przy okazji jak pojedziemy (do mojej mamy w sumie nawet dziś, tylko w nocy i Martunia będzie spać) to dostaną laurki i drobne upominki. A w przedszkolu impreza 1 lutego, i przyjedzie moja mama.
A jeśli jesteśmy przy imonach- mi się marzy Olga :-)

Do góry