reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
u nas to Adam wybierał imiona. Szukał takich które się ładnie odmieniają, są dostojne (oczywiście według niego) i są stare. Ola, Pani Olu itp, Aleksandra... On do takich rzeczy przywiązywał dużą uwagę. A i najważniejsze miało być na A. Bo u nas jest rodzina anonimowych alkoholików
A, A, A, A Pietrzak. Jak listonosz zostawia awizo a nie chce mi się iść na pocztę wysyłam jego a co, zawsze widnieje A a do kogo zgaduj zgadula.

Ostatnia edycja:
Ale już jest u Mamoota Basia w najbliższej rodzinie

Ty to wszystko pamietasz :-)

Fredko, u nas było podoby pomysł, bo Monika i Marcin Bukatowie, to aż się prosiło o dzieci na "M". Ale tak nam się podobało imię Wojtek, że zburzyło to koncepcję :-)

Ja dziś siedze w domu. Od zeszłego weekendu chodze zakatarzona i już mi przechodziło. Ale wczoraj sie czułam tak fatalnie, z gorączką i mega-katarem, ze stwierdziłam, że musze posiedzieć w domu. Jak mi nie przejdzie, to jutro ide do lekarza. Problem tylko, że na pewno dostane zwolnienie (pewnie z tydzień), a roboty w pracy masa. Ale tak to już jest, że w ciąży wszystkie infekcje bardzo wolno mijają.

Mamoot, wcale tak dobrze, że mną nie jest, bo jak zapytasz mnie kim są rodzice Basi, to za Boga ojca:-D Strzelam - tato, to brat Marcina?
Zdrowia dla Ciebie!

Prawie dobrze ;-) Mój brat :-) Marcin jest jedynakiem.
Ale na mnie i tak robi wrażenie, że pamietasz, że gdzieś "w okolicy" jest Basia.

reklama
Mamoot zdrówka :-)
ale to prawda że w ciąży każda choroba ciągnie się na maksa - ja 3/4 ciąży miałam zapalenie krtani i prawie nie mówiłąm, spałam na siedząco itp
masakra

Do góry