aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Hello

. w kazdym razie trzymam kciuki za zdiagnozowanie meza
Madziolka niezłe przezycia, oby sie juz\ nie powtorzyły
Gin pewnie wie co robi, przepisal mi antybiotyk (to jednorazowa dawk)a i po tygodniu, dwóch powtórzyc badania. Mam nadzieje, ze juz wyjda dobre, a przynajmniej lepsze, zwlaszcza bez tego bialkaAgaa, białko w moczu w ciąży może być jednym z objawów gestozy (zatrucia ciążowego), także trzeba to bardzo kontrolować, ale na pewno Twój lekarz dobrze o tym wie![]()

Wiem, ze u meza to inna sytuacja, tyle, ze ja z tych co lecza sie, a przynajmniej sprawdzaja wszystko u dr google;-), a teraz nie sprawdzilam co to moze byc i daltego napisalam ze dala smi do myslenia.
aaga ty to sie nic nie martw tym co ja pisze,bo to zupełnie inna sytuacja.Najważniejsze że dostałaś antybiotyk i wszystko jaest pod kontrolą lekarza.
. w kazdym razie trzymam kciuki za zdiagnozowanie meza
Madziolka niezłe przezycia, oby sie juz\ nie powtorzyły
doznałam szuku normalnie nie mogłam sie w nie zmieścic,wściekła usilnie chciałam wciągnąć na dupsko ,w żaden sposób nie chiały wejśc.Spojrzałm na rozmiar,zgadał sie.Byłam załamana.Ja wim że przytyłam ale pomyślałam że nie mogłam przytyć aż tak żeby nie zmieścic sie w spodnie w które mieściłam sie miesiac temu.Wściekła przyjechała do domu i odrazu do szafy po te co kupiłam miesiac temu,zobzcayłam rozmiar ok zgadzał sie wkladam na dupsko .....pasuja:-)wchodza ja w masło.