reklama
natolin
Fanka BB :)
no w to nie wątpię ;-)Natolin w Norwegii sluzba zdrowia jest zupelnie inna niz w Polsce...![]()
Dobranocka współczuje nocki, dziś chyba nie do życia jesteś
tylaski dla Ciebie
Strip i Dawidowe gratuluje pociechom
Dziulka dostaniesz fakturę na czyszczenie laptopa
Tomas, Sheeney witamy i zapraszamy
coś miałam jeszcze komuś napisać ale zapomniałam
U nas nocka w miarę spokojnie o 21 poszedł spać a później pobudki o 2 i o 5 od 8 się bawimy i nadrabiamy czas kiedy jest z nami siostrzenica. Dziś siedzę i się uczę bo w weekend egzaminy.
Strip i Dawidowe gratuluje pociechom
Dziulka dostaniesz fakturę na czyszczenie laptopa
Tomas, Sheeney witamy i zapraszamy
coś miałam jeszcze komuś napisać ale zapomniałam
U nas nocka w miarę spokojnie o 21 poszedł spać a później pobudki o 2 i o 5 od 8 się bawimy i nadrabiamy czas kiedy jest z nami siostrzenica. Dziś siedzę i się uczę bo w weekend egzaminy.
pszczylaszczka
Dziewczyny! Moj maz zaprojektowal naszej hani łozeczko. siedzac w domu wymyslilam sposob wprowadzenia go do sprzedazy . Nie chce zanudzac i zasmiecac forum, ale jesli któraś z Wasz miałaby chwilę zeby się wypowiedzieć na temat oferty proszę, przeslijcie mi maila (moze byc pusty) to wysle wam informacje , zdjecia. Lepszych ekspertow nie znajdę. Dziękuję z góry. marzę,aby powstał z tego rodzaj pracy dla mnie- moglibysmy pobyc dluzej w domu razem 
Kasia33
Dziulka garbik przepiękny !!!!
A ja się zajadam Stimerią z Hortexu polecam pyszotka i tylko 7 min w mikrofali.
Też mnie wkurza się się wylogowuje, ja już dwa razy prosiłam o zmiane hasłą, bo moja pamięć tak mnie zawodzi, że zalogować się nie mogłam.
A ja się zajadam Stimerią z Hortexu polecam pyszotka i tylko 7 min w mikrofali.
Też mnie wkurza się się wylogowuje, ja już dwa razy prosiłam o zmiane hasłą, bo moja pamięć tak mnie zawodzi, że zalogować się nie mogłam.
JOLI77
DZIULKA- ta fotka wymiata
natolinwiesz to zalezy z ktorej strony spojrzec,z tego co czytalam to ciesze sie ze tu rodzilam na pewno lepsze warunki lepsza opieka i wiecej spokoju .Ja z tych co nie lubia panikowac,latac po lekarzach z kazda pier dola, wiec akurat to mi sie podobalo ale jak poszlismy z malym do lekarza z jego egzema to nikt sie zbytnio nie przejal ,dali masc i tyle..Tu nie ma takiego pojecia jak dieta matki karmiacej i raczej sie czeka az przejdzie. Na szczescie ze jest internet to sami wyczytamy co i jak :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Kasia33
Czy któraś z Was mogłaby mi wytłumaczyć jak zlikwidować ten mój przeterminowany suwaczek, no taka gamonica ze mnie, że nic nie wychodzi wrr, a nie chcę męża prosić, bo mnie wyśmieje