reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

no niezle ja jeszcze nie ruszylam w szał zakupowy...mam wojcikowe bluzy nowiutkie na 86 ale wypadaja wieksze...pozostaje mi kurta wiosenna z najwazniejszych rzeczy :)
ja spodenki na lato mam z 5 10 15:)

reklama
alex ja też widzę te chusty ale jest napisane że wyprzedano. Czapeczkę mamy taką samą na tą zimę tylko że w kolorze beżowo - brązowym. A bejsbolówka super! hehe mały ziomal;-)

Dziwne, bo o 11.30 wrzucilam na próbę w koszyk i zatwierdziło
Widziałam z nexta fajne na all, ale drogie jak to next
NEXT__CHUSTKA__APASZKA na SZYJĘ__2 pak_w POLSCE__ (1431946929) - Aukcje internetowe Allegro
może tu się skusisz, sama miałam kupić, ale skoro mam juz z tchibo to pasuję
http://allegro.pl/z-szafy-maciusia-snoopy-od-hm-i1440499252.html

co do sleep&play to nie testowałam jeszcze, ale wypełniłam tę ankietę na podstawie, której mieli wysłać ich próbki, no i dostałam maila, że wysyłka nastąpi pod koniec lutego,więc czekamy...z reklamy wiem, że mają utrzymywać suchość do 9h, a Franio śpi 11-12h, więc chyba by nie wytrzymały

myszowata myślę że to jest raczej takie uśrednienie , jasiu też śpi w pieluszce od ok 19 do 8 rano i nie przemakają, a uwierz mi w dzień pije bardzo dużo i czasami są tak ciężkie że szok. myślę że to raczej chwyt reklamowy że wytrzymują całą noc, a cała reszta jest uzależniona od dziecka. ja się na nie zdecydowałam, bo wiadomo niebieskie kosztują w normalnej cenie od 52 do 55 zł, a te ok 40 zł. różnica jest.

a próbki tak czy inaczej zamówiłam, na siebie, męża, na inny adres teściowej, na inny adres mamy itp. :) podpowiadam wam że wystarczy zmienić jak np. mieszka się w bloku i ma mieszkanie 18/51 to na różne kombinacje np. 18 m 51, 18 -51 itp. :) ja tak zrobiłam z poprzednimi pampersami i ogólnie zebrałam ok 40 sztuk z całą rodzinką hehe :)

reklama
ja mialam je tylko dlatego ze u nas byly po 31 zl w promocji wiec wzielam ale nie wytrzymuja zbyt dlugo dada biedronkowe jako jedyne nie przemokly nam w nocy jeszcze

Do góry