reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Katamisz My jakoś walentynek z mężem nie obchodzimy ale jak najbardziej rozumiem ludzi którzy świętują w ten dzień. Ja za to kupiłam wielkiego serduszkowego lizaka mojemu synkowi ale on powiedział że walentynki są nudne ale je lubi bo lizak był dobry.Ot co :)

:-D:-D:-D
Ha ha ha ha ha ha, spryciarz mały :-D My też nie obchodzimy walentynek, mój mąż ma wręcz na nie alergię - jednak u nas mamy często bez okazji małe okazje do świętowania ;-)

reklama
Teoretycznie my też nie przywiązujemy wagi do walentynek ale zawsze w ten dzień kupimy sobie jakiś drobiazg-aby było miło:-) I tak też dzisiaj o 7 rano mąż obudził mnie paczuszką kuleczek Rafaello...do 16 muszę się wstrzymać z jedzeniem ich ale już się nie mogę doczekać...

No nadrobiłam jako tako...

Blusia - mój M. oraz moja psiapsiułka mieli półpaśca pomimo przechodzenia ospy więc to nieprawda, że jedno wyklucza drugie...

Zołza - Ty miałaś odpoczywać od kompa, a znowu się udzielasz:p czyśbyś była uzależniona od BB?;)

Cinamon - zdrówka życzę!

I Wam wszystkim duuuużo miłości!!!

ja rowniez mialam polpasca chociaz przechodzilam ospe na szczescie 3 mc przed ciaza ufff... ale paskudztweo bylo myslalam ze sie do organow dodrapie tak swedzialo i m chcial mi juz rece przywiazac hehe

Witajcie Brzuszki. Ja mam w końcu ferie i 2 tygodnie nicnierobienia :-)
Dziś się wyspałam za wszystkie czasy, bo nikt mi nie przeszkadzał (czyt. mąż i maleństwo w brzuszku) i właśnie jem śniadanko.
Pozdrawiam wszystkie Mamuśki i życzę milutkich Walentynek :-)

Cześć Brzuchatki!!!!

BUZIACZKI DLA WAS I BRZUSZKÓW NA WALENTYNKI!!!!!

Trzymam kciuki za Was i za dzisiejsze badania!!!!!

Tusen - wszystko będzie dobrze, dziś walentynki, buziaczek i czekoladki i od razu lepszy humorek.

Czesc dziewczynki! Moj dzisiaj rano sklada mi zyczenia i pyta co bedziemy jesc wieczorem. Ja patrze na niego jak glupia i mowie ze ja chce juz na obiad cos ugotowac. Dopiero po chwili zalapalam ze to walentynki i jemu sie swietowac chce. Powiedzialam ze ciezki miesiac jest i trzeba oszczedzac, wiec kwiatkow ani restauracji mi nie trzeba.
Ale Wam zycze wszystkiego milosciwego dzisiaj!

reklama
Witam sie południowo..
przeczytałam ten wątek..ufff...katar mnie męczy, ale poza tym lepiej juz - mleczko z czosnkiem zadziałały...

A z okazji Walentynek życzę Wam kobietki miłości!!!

My z męzem w sumie to teraz tak nie obchodzimy tego święta, ale zawsze coś sobie miłego i drobnego kupimy, albo ja obiadek (albo kolacyjke )zrobie fajna i jest miło..poza tym od 4 lat to my w walentynki mamy urodziny synka...taki prezent dla nas na całe życie - najpiękniejszy

Dziewczyny trzymam kciuki za dobre wyniki z glukozy...
ja to dopiero gdzieś za 3 tyg bede robić, no ale tak to jest - moja ciąża pod koniec czerwca sie rozwiąże,wiec trochę za wami jestem...

Do góry