Hej mamuśki

Najlepszego w walentynki, duzo słodkosci:-)
Mysia dla Filipka sto latek i dużo usmiechu na buźce
dziewczyny A czy w ciazy mozna w ogole aspiryne? bo mi sie wydaje ze raczej chyba nie?
a tak ogolnie to mam zje....ny nastroj i ciagle rycze....nic mi sie dzisiaj nie udaje spalilam placki ziemniaczane zupa nie wyszla a pizza przyszla zimna i nie ta co chcialam.... kur^%$a dupa cycki to tyle jesli chodzi o dzisiejszy nastroj

(((
No ale mialaś nastroj, ale czasem tak bywa, dobrze ze dzis juz lepiej

.
A aspiryny nie można, o chyba ze lekarz zaleci. Zreszta aspiryny rowniez nie mozna podawac dzieciom
Katamisz ja podczas pierwszej ciazy (teraz jeszcze jestem przed) mialam z glukozą tak jak dziewczyny wczesniej pisały. Najpierw kłucie, pozniej picie, godzina siedzenia i kłucie znowu. Po wypiciu tej gluzozy bezwzgledny zakaz opuszczania poczekalni, ale nawet gdybym tego zakazu nie miala to i tak nie bylabym sie w stanie ruszyc, tak jak pisała Traschka było mi strasznie niedobrze i słabo. Nie wiem na ktora masz to badanie, ale sprobuj moze miec kogos pod reką kto mógły cie odwiesc ewentualnie po wypiciu glukozy do przychodni bo możesz sie róznie czuć, albo ew.pojechac taksówką.
W ogole to jestem z doskoku bo dzisiaj musze przygotowac obiad, robie schabik duszony, własnie sie opieka i zaraz chyba mi sie przypali bo cos zaczyna posmierdywac... sparawdzilam, fałszywy alarm. Za chwile biore sie tez za pieczenie ciastek, na srodowy bal przebierańców w przedszkolu, pierniczki upiekłysmy z julcią wczoraj, dzis piekę maslane, a jutro jeszcze kruche

.
Co do dziwnych smaków i zachcianek to ja ostatniuo objadam sie ... mlekiem w proszku, uwielbiam, jest takie słodziutkie i tak fajnie sie wszedzie przykleja