reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Witajcie wieczorową porową. Wczoraj i dzisiaj wyszłam z Krystkiem na dworek bez wózeczka i sobie troszeczkę pospacerowaliśmy, chodził sobie po śniegu i nawet trochę na huśtawce wczoraj byliśmy bo nie było tak zimno i nawet wyszło słoneczku. Długo nie byliśmy bo już mu się nie chciało chodzić tylko na ręce, a ja dziękuję za takie spacerowanie więc wróciliśmy do bloku. A dziś po południu tak szalał że nabił sobie guza na czole.

reklama
Tygrynko, juz napisalam, dziekuje za info:*
Motylla ja tez na takim spacerku dzisiaj bylam ale moja na rece tylko chciala - myslalam, ze mi kregoslup odpadnie hehe
A Ty jak sie czujesz, kochana?
Ladne masz suwaczki:)

Dzisiaj świetnie, nawet posprzątałam mieszkanie i wcale się nie zmęczyłam czułam się tak jakbym nic nie robiła:-). Idę spać więc wszystkim lutówkom życzę przyjemnej nocki i żeby dzieciaczki przespały całą nockę:tak:

Motyllato super jak samopoczucie dopisuje:tak:To wazne, bo wtedy ciaza inaczej wyglada. U mnie ostatnia to katastrofa byla z samopoczuciem:-(Ale jakos dalismy rade.

Dzisiaj glowa mnie boli. Juz kawka naszykowana;-)I potem spacerek.

Chcialam podziekowac za dobre slowa w sprawie moderowania:*
Milego dzionka.

Hej, witajcie

u nas słonko przebija się ale teraz nie mogę wyjść z Hania na dwór bo zaraz padnie w wózku a muszę jeszcze chwilkę ja przetrzymać ze spaniem. Potem jedziemy kolejny raz na szukanie butów. Juz cholery dostaję. Nie ma sensownych wiązanych trzewiczków tylko albo balerinki!:szok: albo adidaski na rzepy:szok:. Oblecieliśmy już Gorlitz, Zgorzelec dzisiaj chyba Lubań. No a Bartka za 200 nie kupię na 2-3 miesiące. Mam dość tego wciskania "modnych " rzeczy dzieciom. nikt nie patrzy czy są zdrowe, czy się nadają.

Izulko, to prawda ceny dobrych butow sa katastroficzne:szok:Tutaj mamy dobry wybor i w cenie i w butach. Ostatnio patrzylam z ciekawosci i byloby cos wybrac:tak:Ja naszczescie
dostaje buciki od moich znajomych. Niektore wogole nieuzywane:-) i dobrych firm dla dzieci - nie znaczy to, ze jakas nie teges jestem ale chodzi mi o dobrze wyprofilowane buty.
Emisi dopiero niedawno zaczelam ubierac trzewiczki - takie prawdziwe buciki:-)i sie usmialam, bo nie umiala ustac a co dopiero chodzic. Do tej pory uzywalismy takich mieciutkich z "barana" a po domku "biegala" w grubych skarpetach.
Tak, ze zycze Ci kochana udanych zakupow i mnostwo promocyjnych cen:happy2:
I pochwal sie jak cos upolujesz:tak:
Ja zaraz wyruszam do centrum ogrodn. po jakas ladna orchidee:-)

hej...
u nas z butami nie ma problemu choc Kuba ma duża stópkę bo butki nosi już na 21
jutro na szczepienie sie wybieramy a w czwartek do okulisty....

ja sie mecze z bólem głowy mój R chory jest... ;/ chyba bedzie trzeba sie wybrac do lekarza z tym bólem bo zaczyna mnie to niepokoic :( za długo już boli..

Dzieńdoberek:-)
U nas nocka nawet, nawet. Mam nadzieję ze idzie ku lepszemu:-p
La tez muszę Maję zaszczepić ale musze troche odczekac bo była przeziebiona, a teraz ma mały katarek.

Agapa u nas też jest lekki katar ale mimo to pójdziemy bo nic innego sie nie dzieje a jak lekarka nie dopuści do szczepienia to poczekamy az minie......

A co do nocek to sie nie wypowiadam bo Kuba nie przespal jeszcze ani jednej całej nocy... budzi sie teraz 3-4 razy. No ale z czasem to na pewno ulegnie zmianie :)

reklama
My bylysmy w tamtym tygodniu ale wlasnie mala miala katar i niestety nie bylo szczepionki.Mamy termin na czwartek ale mysle, ze tez nic z tego, bo katar ciagle jest i kaszle jak spi - dziwne...

Do góry