reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
No to 'se' nawrzucałam fotki.... dziękuję monimoni , ale chyba nie wiem jak się to robi :-/

o widze ,ze napisalas jeszcze w mojej sprawie .
Będę wdzięczna ... spokojnie , nie musisz sie śpieszyc :-)

Monimoni, dziękówka za zaproszenie :-) :-) :-)
Ale wstawienie zdjęcia muszę porozkminiać. Aaaa jeszcze miałam napisać odnośnie szpiega Natolin. Ja się kiedyś zastanawiałam już czy Ty jakiegoś zeszytu nie prowadzisz ;-) Wiesz, nick, miejsce zamieszkania, zawód, wiek heheh

.

Doris - oj dziś już ciężko myślę, spróbuję Ci jutro na priv wytłumaczyć, okej? Bo jak zwykle na wieczór choróbsko się pogarsza. Może któraś z mam dziś jeszcze funkcjonuje normalnie i Ci napisze :) a jak nie to jutro ja Ci spróbuję napisać wszystko.
To ja też,jak już będziesz się lepiej czuła,proszę o wyjaśnienie co do wstawiania zdjęć do zamkniętej galerii.

MONIMONI- ja jestem za Rysia-RYSIA je t'aime:)))) hihih
zaraz mi dupe rozerwie... a z pizzy zosala tekturka:)))))))) az se wejde na ten ansz prywatny bo nei zagladalam :ppp

Ostatnia edycja:
Rzutka a wiesz, że żałuję, że o czymś takim nie pomyślałam? :-) to by było dobre :-) ja to z tych, co np wszystkich znajomych czy rodziny urodziny, imieniny mam pozapisywane, większość też w głowie ;-)

Co do rysia85 chciałabym, żeby wypowiedziały się dziewczyny z forum. Widziałam, że pisałaś pierwszy raz w marcu zeszłego roku a potem długo, długo nic i od grudnia z nami jesteś. Także, proszę o komentarze odnośnie rysia85 i Jej udziału w grupie zamkniętej.
Widzę że żadna nie chce się wypowiedzieć na mój temat więc sobie daruje tą prośbę...nie chcecie mnie w grupie zamkniętej to nie;-)
A jakbyście się jednak zdecydowały to mogę powiedzieć że oszustką nie jestem bo moje dziecie już widziałyście,mnie też. Nie jestem też psychopatką ani żadnym pedofilem. Nie chce również w żaden sposób wykorzystać waszych numerów telefonów itp.No to chyba wystarczająco napisałam-a teraz decyzja należy do Was "nieufne dziewuchy";-)

Widzę że żadna nie chce się wypowiedzieć na mój temat więc sobie daruje tą prośbę...nie chcecie mnie w grupie zamkniętej to nie;-)
A jakbyście się jednak zdecydowały to mogę powiedzieć że oszustką nie jestem bo moje dziecie już widziałyście,mnie też. Nie jestem też psychopatką ani żadnym pedofilem. Nie chce również w żaden sposób wykorzystać waszych numerów telefonów itp.No to chyba wystarczająco napisałam-a teraz decyzja należy do Was "nieufne dziewuchy";-)

Ja się nie wypowiadam, bo moich danych tam nie ma. Uważam, że powinny to zrobić osoby, które od dawna są w grupie zamkniętej.

Nie wiedziałam, że wstawienie zdjęcia może być takie trudne :baffled: Ulisia tłumaczyła tam dziulce jak to zrobić (na wnętrzach). Spróbuję wg instrukcji. Ciekawe czy mi coś z tego wyjdzie.

reklama
Jesli chodzi o wstawianie fotek do zamknietej, to ja meczylam sie dzis godzine. W koncu moj maz znalazl sposob i zamiescil 3. Teraz usypia Malego, ale jak wroci 'na salony', to poprosze Go o napisanie instrukcji dla Was.

A co do Rysi, to mysle, ze mozna Jej dac kredyt zaufania.

O, malz wrocil :-)

Do góry