reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
ladny staz Mamoocik:))))) ...cho i my z moim A razem juz od 1999:shocked2: 31 marca stuknie nam 9-ta rocznica slubu:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::laugh2:

Fusik- tule:-(...

moj A robi pyszne tosty i w niedziele dostalysmy z Duska do lozka:-)

ok dzisiaj odreagowalam poleciałam z mama do centrum handlowego się wyszalec :-) i juz lepiej :-)
no Mamoot staż niezły.. my dopiero 7 lat po ślubie ale spotykamy sie od 9 ...

U mnie w czerwcu 10 rocznica już:szok:Jak my to wytrzymaliśmy to nie wiem;-)
Za to ja dzisiaj od rana wiszę na telefonie, bo próbuję się dodzwonić do 2 lekarzy i do nfz i normalnie nikt przez 8 godzin słuchwaki nie podniósł:wściekła/y:

Mamoot, to wiesz, jak niunia mała ciut podrośnie to sru do Tarnowa na krupnik i ruskie ;-)

Taaaak! :-)

Jesteśmy razem długo, ale poslubie dopiero 7 lat (w kwietniu nam stuknie).

Skończyliśmy dziś kurs gimnastyki ciążowej i porodowej. Juz tylko rodzić. Alez ten czas galopuje!

reklama
No widzę ze staże mamy piękne, my znamy się od 2000 wiec łatwo policzyć a po ślubie 5 lat.

Mamoot zawsze możesz się zdecydować na imię jak ja zobaczysz;)

A wiecie ze mi juz po głowie chodzą letnie ciuchy, taaaaaak chce latoooooooooooooooo!!!!

Do góry