reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
to tak jak ja :-) ja też jestem wielką fakną zmierzchu i filmu i książek.:-) ale nie ma co jak dla mnie książka lepsza niż film

bez wątpienia, z filmu troche zrobili komiedie. A dziś na Tvn włączyliśmy lekotra :)( bo sie w cyfrze da) i co i tam napisane horror no i padłam..... Aha i kto fajniejszy Edward? czy Jacob?

a ja przypadkiem poszłam na pierwsza czesc do kina a na drugi dzien zakupiła 3 czesci ksiazek bo na 4 czekałam z nieciepliwoscia.
Ksiazki rewelacja wszystkie czesci film pierwsza czesc tak dwie pozostałe juz mniej rewelacja ciekawe jaka bedzie 4 czesc bo czekam na ich mała córeczke ;-) a i na pierwszy sex ;-)
będą 2 części Pierwszy sex 18.11.2011 a córeczka rok później :(
a Zmierzch oczami Edwarda czytałaś??? Albo Intruza???

Sarisa ja za Edwardem :)

Ostatnia edycja:
DZIULKA dzięki, na mnie ostatnio najlepiej maxgrip działa
aha, dziewczyny!
w przyszłym tygodniu zamierzam ugotować pieczarkową (hehe, szumne plany, ale przypominam jakby, która nie wiedziała, że ja zup nie gotuję w ogóle ;-) ) no i może znowu uda się od Was jakiś przepisik sprawdzony dostać, co dziewczyny? wtedy DZIULECZKI zalewajeczka pyszna wyszła :-)

reklama
Hhehe jesli chodzi o film to edward 1 częsc, potem juz wymiata Jacob ehh(tylko, ze on taki mlody) a jesli chodzi o ksiazke to wierna jestem Edwardowi ehhhhhhhhhhhhhh muszę po raz kolejny przeczytać :)

Teraz napomknęlam mężowi, że w empiku sa pamietniki wmapirów i mam nadzieje, ze sie kapnie co chce na urodziny :) hehhh

Ostatnia edycja:
Do góry