reklama
Kasia33
Fanka BB :)
Witam wieczorową porą.
Gratki dla wszystkich kto miał piękne suwaczki wczoraj i dzisiaj
Kasis super, że już jesteście w domku.
Sarisa głosik oczywiście oddany.
Ja siedzę i nie mogę się opanować, oglądałąm to już chyba ze 100 razy, zobaczcie http://patrz.pl/filmy/rozbrajajacy-smiech-czworaczkow
Gratki dla wszystkich kto miał piękne suwaczki wczoraj i dzisiaj
Kasis super, że już jesteście w domku.
Sarisa głosik oczywiście oddany.
Ja siedzę i nie mogę się opanować, oglądałąm to już chyba ze 100 razy, zobaczcie http://patrz.pl/filmy/rozbrajajacy-smiech-czworaczkow

ja moge zagrac w zmierchu i nawet nie bede musiała sie uzyc zadnej roli bo znam na pamiec. Ksiazki to juz wogole uwiebiam.
to tak jak ja :-) ja też jestem wielką fakną zmierzchu i filmu i książek.:-) ale nie ma co jak dla mnie książka lepsza niż film
SARISA mam nadzieję, że się nie rozłożę, bo mąż w przyszłym tygodniu ma dużo pracy :-/
na mnie najlepiej dziala fervex w saszetkach, podwojna dawka na szklanke wody i rano juz dobrze
to tak jak ja :-) ja też jestem wielką fakną zmierzchu i filmu i książek.:-) ale nie ma co jak dla mnie książka lepsza niż film
bez wątpienia, z filmu troche zrobili komiedie. A dziś na Tvn włączyliśmy lekotra
LUTY MAŁGOŚ
będą 2 części Pierwszy sex 18.11.2011 a córeczka rok późnieja ja przypadkiem poszłam na pierwsza czesc do kina a na drugi dzien zakupiła 3 czesci ksiazek bo na 4 czekałam z nieciepliwoscia.
Ksiazki rewelacja wszystkie czesci film pierwsza czesc tak dwie pozostałe juz mniej rewelacja ciekawe jaka bedzie 4 czesc bo czekam na ich mała córeczke ;-) a i na pierwszy sex ;-)
a Zmierzch oczami Edwarda czytałaś??? Albo Intruza???
Sarisa ja za Edwardem
Ostatnia edycja:
natolin
DZIULKA dzięki, na mnie ostatnio najlepiej maxgrip działa
aha, dziewczyny!
w przyszłym tygodniu zamierzam ugotować pieczarkową (hehe, szumne plany, ale przypominam jakby, która nie wiedziała, że ja zup nie gotuję w ogóle ;-) ) no i może znowu uda się od Was jakiś przepisik sprawdzony dostać, co dziewczyny? wtedy DZIULECZKI zalewajeczka pyszna wyszła :-)
aha, dziewczyny!
w przyszłym tygodniu zamierzam ugotować pieczarkową (hehe, szumne plany, ale przypominam jakby, która nie wiedziała, że ja zup nie gotuję w ogóle ;-) ) no i może znowu uda się od Was jakiś przepisik sprawdzony dostać, co dziewczyny? wtedy DZIULECZKI zalewajeczka pyszna wyszła :-)
reklama
Hhehe jesli chodzi o film to edward 1 częsc, potem juz wymiata Jacob ehh(tylko, ze on taki mlody) a jesli chodzi o ksiazke to wierna jestem Edwardowi ehhhhhhhhhhhhhh muszę po raz kolejny przeczytać 
Teraz napomknęlam mężowi, że w empiku sa pamietniki wmapirów i mam nadzieje, ze sie kapnie co chce na urodziny
hehhh
Teraz napomknęlam mężowi, że w empiku sa pamietniki wmapirów i mam nadzieje, ze sie kapnie co chce na urodziny
Ostatnia edycja: