Kania78
...
Dzień dobryyyyy
Dzisiejsza noc znów zarwana a pobudka 5.30
Nie wiem co się dzieje z moją córą, że tak teraz się często budzi w nocy, poza tym bardzo dużo je, w nocy też.
Zwalę to na skok rozwojowy, bo inaczej nie umiem tego wytłumaczyć.
Dziś zaczynam drugie podejście z glutenem, mam nadzieję że wysypki nie będzie.
Strip trzymam za Was kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło :-)
Momimoni czopek zdał egzamin? jak się czuje córcia?
E-lona też Wasz ksiądz to jakiś pop....., kurczę My za ślub 3 lata temu płaciliśmy 300 zł, za chrzest 100 zł, a za pozwolenie, zeby ochrzcić w innej parafii 50 zł - to wogóle jest jakiś absurd. Poza tym każdy skarament powinien być udzielany bezpłatnie, bo to ich obowiązek, ale ludzie ich tak nauczyli i teraz trzeba dawać "co łaska" 500 zł.
Aniawa pochwal się suknią ;-)
Sarisa Zuzi pięknie głosy przybierają na sile.
Alicja z tym myciem to u większości jest podobnie, tylko inne powody podają.
Ewelina, mała_mi z Oliwką życzymy zdrówka Waszym pociechom.
Ida za koleżankę trzymam mocno kciuki.
Roxannka ja też się nauczyłam, ze trzeba dziecko obudzić o określonej porze bo ze spania w nocy nici. Oliwka ma teraz 3 drzemki w ciągu dnia - rano między 7-9, potem koło 12-14 i później max godzinę - 16-17.
Dzisiejsza noc znów zarwana a pobudka 5.30

Nie wiem co się dzieje z moją córą, że tak teraz się często budzi w nocy, poza tym bardzo dużo je, w nocy też.
Zwalę to na skok rozwojowy, bo inaczej nie umiem tego wytłumaczyć.
Dziś zaczynam drugie podejście z glutenem, mam nadzieję że wysypki nie będzie.
Strip trzymam za Was kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło :-)
Momimoni czopek zdał egzamin? jak się czuje córcia?
E-lona też Wasz ksiądz to jakiś pop....., kurczę My za ślub 3 lata temu płaciliśmy 300 zł, za chrzest 100 zł, a za pozwolenie, zeby ochrzcić w innej parafii 50 zł - to wogóle jest jakiś absurd. Poza tym każdy skarament powinien być udzielany bezpłatnie, bo to ich obowiązek, ale ludzie ich tak nauczyli i teraz trzeba dawać "co łaska" 500 zł.
Aniawa pochwal się suknią ;-)
Sarisa Zuzi pięknie głosy przybierają na sile.
Alicja z tym myciem to u większości jest podobnie, tylko inne powody podają.
Ewelina, mała_mi z Oliwką życzymy zdrówka Waszym pociechom.
Ida za koleżankę trzymam mocno kciuki.
Roxannka ja też się nauczyłam, ze trzeba dziecko obudzić o określonej porze bo ze spania w nocy nici. Oliwka ma teraz 3 drzemki w ciągu dnia - rano między 7-9, potem koło 12-14 i później max godzinę - 16-17.