reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
frogg zdrówka życze :* i przesyłam uzdrawiające fluidki ;-)
a co do figury to masz racje - jeszcze sie taki nie urodził coby każdemu dogodził
najważniejsze to pokochać siebie w całości razem z pupą lub jej brakiem, krzywym nosem, krosta na czole czy piegami na kolanach ;-) :-) jakbyśmy wszystkie były cód miód, jak z obrazka prosto z taśmy fabrycznej to byłoby mega nudno i mdło... bo właśnie to co oryginalne jest piękne 
a co do figury to masz racje - jeszcze sie taki nie urodził coby każdemu dogodził

Natolin wierz mi że to nie jest takie cudowne, bo musisz udowadniać ludziom że jesz normalnie itd, a jeżeli nie musisz udowadniać to patrzą na ciebie jak na anorektyczkę albo bulimiczke.ja brunetkom nie zazdroszczę ;-) ale Tobie tego, że możesz jeść i nie tyjesz tak!!!!!! jadłabym codziennie pizzę i torcik wedlowski i w ogóle tonę innych rzeczy, życie jest niesprawiedliwe!
;-)frogg zdrówka życze :* i przesyłam uzdrawiające fluidki ;-)
a co do figury to masz racje - jeszcze sie taki nie urodził coby każdemu dogodziłnajważniejsze to pokochać siebie w całości razem z pupą lub jej brakiem, krzywym nosem, krosta na czole czy piegami na kolanach ;-) :-) jakbyśmy wszystkie były cód miód, jak z obrazka prosto z taśmy fabrycznej to byłoby mega nudno i mdło... bo właśnie to co oryginalne jest piękne
![]()
margerrita
Fanka BB :)
dagisumam nadzieje ze nie bedziesz mosiala w siateczce na ziemniaki wystepowac, a co do restauracji o moze poszukajcie czegos innego, moze sie szczescie do was usmiechnie, sukienka ladna, ale musisz przymierzyc, jak ja szukalam, to mialam wizje i co sie okazalo, dupa, wygladalam jak paczek, przymierzylam suknie taka, na ktora bym normlanie nie spojrzala i sie w sobie zakochalam, wogole trafilam na rewelacyjny salon i swietna konsultantke i za jej rada wlasnie sie zdecydowalam na przymiarke
aniwaoki, dam znac, jak cos wybierzemy, poradzono nam by teraz cos kupic, bo przed komuniami ceny ida w gore
frogg suwaczkowe gratki
makuc, ida ja sie przyznam, nie czytam waszych postow :-):-):-)
co do skokow, to ja kazdy zly dzien zaliczam do skoku,
a wogole na regionalnym laski zaczely panikowac, ze nie powinno sie z dziecmi wychodzic do niedzieli bo jest chmura z Japonii nad nami i sama nie wiem czy isc na spacer czy w domu zostaniemy
wiecie co, moje dziecko jest o was zazdrosne, jak tylko pisze posta to sie budzi
aniwaoki, dam znac, jak cos wybierzemy, poradzono nam by teraz cos kupic, bo przed komuniami ceny ida w gore
oj pojdziesz na polski shoping i cos sobie kupiszKoniec koncow wezme garstke ciuchow, bo reszta to rzeczy Paffcia plus rozne akcesoria. Mowie wam, masakra. Bede 2 miesiace chodzila w tym samym.
trzymamy, pochwal sie czym bedziesz smigac po trasachDziś jak dobrze pójdzie kupujemy autko- 3majcie kciukasy :-)
frogg suwaczkowe gratki
makuc, ida ja sie przyznam, nie czytam waszych postow :-):-):-)
co do skokow, to ja kazdy zly dzien zaliczam do skoku,
a wogole na regionalnym laski zaczely panikowac, ze nie powinno sie z dziecmi wychodzic do niedzieli bo jest chmura z Japonii nad nami i sama nie wiem czy isc na spacer czy w domu zostaniemy
wiecie co, moje dziecko jest o was zazdrosne, jak tylko pisze posta to sie budzi
Ostatnia edycja:
sugar_and_spice
matka Króla
Ja pierdziu żenua! TandetaSugar zmienili nam forum jaki czas temu zamiast "dzięki" wypasione i niesmowice modne fejsbukowskie "lubie to" :/

Ja nie jestem szczupła i co z tego? Ważę tyle co czołg i żyję.troche to smutne i krzywdzące bo przecież jest wiele dziewczyn które są śliczne mimo że wcale nie są szczupłeno ale wiadomo, każdy ma swój gust...
A ja przed chwilą złapałam doła. Poszłam do kibelka, Artek w łóżeczku. Słyszę- płacz, ale przeraźliwy, zerwałam się, lecę, a on w poprzek łóżeczka, główka wbita w szczebelki, podniosłam go i widzę, że tam gdzie ciemiączko ma ten szczebelek odgnieciony... jestem przerażona, na 11 jadę do szpitala, nic się niby nie dzieje, ale wolę sprawdzić.
Ja się na matkę nie nadaję, ja się wszystkim przejmuje, przerażam i zaraz mam najgorsze myśli...
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
frogg ale gapa ze mnie

GRATULACJE
dla
Fifolka 
Zobacz załącznik 339522
Sugar moja bardzo czesto sie teraz kładzie w poprzek i klinuje
z tym że najczęściej nózki jej wychodzą i już. mam nadzieje ze z małym wszystko dobrze, ciemiączko jest mięciutkie i bardzo elastyczne
, jak ja widze jak nam pediatra je bada i uciska to aż mnie strzela... przytulam :***
dla

Zobacz załącznik 339522
Sugar moja bardzo czesto sie teraz kładzie w poprzek i klinuje

Ostatnia edycja:
reklama
Tego się już nauczyłam chociaż nie raz przychodziłam do domu i ryczałamFROGG dopiero zauważyłam! gratuluję suwaczka!!! wiesz dla mnie chyba jedzenie ważniejsze od spojrzeń ludzi :-)
Mam nadzieję że na strachu się tylko skończyjestem przerażona, na 11 jadę do szpitala, nic się niby nie dzieje, ale wolę sprawdzić.
Ja się na matkę nie nadaję, ja się wszystkim przejmuje, przerażam i zaraz mam najgorsze myśli...
A odnośnie chmury radioaktywnej, nie wiem czy oglądałyście wczoraj fakty. Wzieli kolesia na badania który był Japonii, jego napromieniowanie było w normie.Chyba nawet grzyby które badali miały więcej cezu czy tego jodu niż jego ubrania.