reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

to u mnie też na szczęście wszystko dają , dla kobiety koszule ,podkłady poporodowe , ręczniki , majtki siatkowe itp a dla dziecka są kaftaniki , kocyk , pieluszki i chusteczki ,tylko na wyjście trzeba mieć swoje rzeczy , no i dzieci nie zawijają tak ciasno w rożki tylko delikatnie kocykiem się owija :)

reklama
ponko lepiej sie dowiedziec wczesniej w spzitalu w ktorym zamierzasz rodzic :) Nie kazdy ma takie wyposazenie.

Nie mogłam się powstrzymać :-D

Zakupiłam dziś na bazarze komplety niemowlęce w rozmiarach 56,62,68 i 74. W sklad kompletu wchodzi: koszulka, półśpiochy, rękawiczki niedrapki, czapeczka i sliniaczek - za 5zl cały komplet :sorry2::shocked2::cool2:

Zatem wzielam od razu te 4 komplety w roznych rozmiarach. Uwielbiam tych handlarzy co sie tu okazyjnie pojawiaja, bo mają rzeczy w takich cenach, że nawet w hurcie sie nie znajdzie :sorry2:

ja też lubię takie wyprzedaże.
nimfi pamiętaj żeby nie pisać posta pod postem bo admini Cię upomną. Jeśli chcesz coś dopisać to korzystaj z opcji "edytuj"

Hej to znowu ja - mama listopadowa 2010.
Mam duzo ubranek dla maluchów, i zwykle są to ubrania "dorosłe". Spodniczki, spodenki, kurteczki.

Mam tez kombinezon w którym moja córeczka chodziła od kad się urodzila.
Gdyby któras mama byłaby zainteresowana to proszę o kontakt na PW zrobie zdjęcia i wysle. Ubranka sprzedaje naprawde tanio ponieważ chce sie ich pozbyc bo nie mam dzie trzymac :) A wiele jest takich ze moja niunia miala na sobie raz, albo i wcale a poprostu sa wyprane :)

Witam przyszle mamusie!

Mam do sprzedania książkę : HEIDI MURKOFF, EISENBERG ARLENE "PIERWSZY ROK ZYCIA DZIECKA"

Ksiazka jest nowa, wydanie z 2010r. Sprzedaje ja ponieważ dostalam dwa egzemplarze na swieta, pod choinke.
Polecam ja każdej przyszłej mamie- sama korzystam z niej na codzien.
Cena 40 zl + koszt przesylki. Możliwy odbior osobisty.
Mogę wystawic aukcje na allegro.
Proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam!

reklama
Do góry