reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

1255547741_by_quacky_500.jpg

reklama
nadrobiłam :laugh2::laugh2::laugh2: (ale tylko te posty z dzisiaj, bo już nie mam siły na więcej)
otóż:

DORIS: i jak tam teściowej "sam na sam z wnukiem"? poradziła sobie?
IDUŚ: misss u :(
MAMAAGUSI, KASIA, ELONA: zdrówka chorowitki!
STRIP - nie dziwię się, że tęsknisz. Pomyśl sobie, że dzięki decyzji którą podjęłaś jest teraz o niebo lepiej a Dzidziolindę możesz zawsze do siebie tak mocno, mocno przytulić. Karmiąc mm NICZEGO nie tracisz!pamiętaj o tym!
CASS: u mnie @ też ni widu ni słychu :-p
MAŁA_MI: oby Ci ta wiedza jednak jakoś weszła do główki! Poza tym ustne egzaminy mają to do siebie, że zawsze egzaminator może Cię naprowadzić na właściwy trop czy nawet cośtam ściemniac sobie możesz także zobaczysz, że ZDASZ!!!! kciuki w pt. będąoczywiście bardzo mocno zaciśnięte:*
ALICJA - oby ząbki szybciorem się w pełnej swojej okazałości pojawiły:)

no i na koniec musze się standardowo wyzalić. Przygotowywałam pól dnia zajęcia a tu moja kursantka się nie pojawiła nie uprzedzając mnie o tym fakcie :wściekła/y: nosz.... wiem, że będę miała zajęcia na następny raz przygotowane ale mimo wszystko nerw mnie bierze jak sobie pomyślę, że można tak czyjegoś czasu nie szanować :shocked2:
[edit]
boszz ale bez ładu i składu to ostatnie zdanie napisałam. Nie chce mi się poprawiać, więc niech tak zostanie a kto je zrozumie temu chwała;)

E-lonko jak sie czujesz?

Makuc
też by, sie zdenerwowała jaky mnie to spotkało :dry: ja zawsze wszystko staram sie zrobić na 110% a jak sie okazuje że ktoś to oleje to mam nerwa i mi przykro.. tulam :* tym bardziej że zamiast zaprzątać sobie głowę kursantką mogłaś ten czas poświęcić chorowitkowi Alutkowi..jak mała? zasnęła bez problemu?

kurcze wiecie aż mi głupio że wcześniej nie zauważyłam że to przez zęby Isia taka marudna była - posmarowałam jej dziąsełka i tak ładnie nam zasnęła, że szok, pokręciła sie co prawda ale bez płaczu i marudzenia..a ja znów narzekałam że dzieć sie buntuje, a ją po prostu musiało boleć, biedactwo moje malutkie. Jeszcze tydzień temu tych kreseczek w ogóle nie było a dziś już wyraźne, dziwią mnie tylko te dziąsełka bo ja co chwila palec do dziuba i sprawdzałam a dziąsełka twarde, więc byłam na bank pewna że to nie zębolki a tu szok..a może sie jeszcze rozpulchnią?

Ostatnia edycja:
Alicja skąd Ty wiesz że ja uwielbiam te cukierki? Mniam mniam.
makuc- też wkurzyłabym się , bo nie lubię jak ktoś nie szanuje mojego czasu. Co do ustnego to boję się bo jest nas parę dziewczyn z innej uczelni a reszta jest z tamtej, no i koleś te nowe dziewczyny ( czyli w tym i mnie) dziwnie traktuje, bardziej tak jakby od nas wymaga... tylko nie wiem czemu, może temu że my z UJotu byłyśmy na licencjacie.

Frogus Ciebie kochana przytulam, bo dzis praca, zeby szybko minelo
Kochanie jutro mój wielki dzień, aaaaaaaaaaaaaaaaa
Heloł:)
ja tylko wpadam się zameldować i uciekam. Młoda chora, więc czeka nas dzisiaj wizyta u lekarza plus dzień na wariackich papierach, bo marudzi przy tym, że szok. ech trzymajcie kciuki, żeby okazało się, że to tylko przeziębienie a nie coś poważniejszego :(
Zdróweczka i tulaski :*:*:*:*:*
Helouu.Meldujemy się poniedziałkowo.
Ja już po lekarzu. Mam ostre zapalenie gardła :( Dawno mnie tak nic nie bolało jak to zasrrr...ane gardło, blee.
Zdróweczka :*
Hej!
Ja tak przelotem. Ze zdrowiem gorzej, bo prawie glos stracilam.
zdróweczka również :*
Hej mamusie, nie mam czasu Was poczytać, jest jeszcze mąż, a o 15-tej mamy szczepienie Olka, więc tylko się odmelduję. Chrzest był wspaniały, Oluś powalił na kolana wszystkich, z proboszczem na czele :-).
Zajrzę do Was pewnie najwcześniej jutro.
Buziaki!

p.s. Gratulacje dla wszystkich suwaczkowych mam, których dzieci obchodzą okrągłe miesięcznice :)
Super że chrzciny się udały i czekam na relację :-)
Jestem dzisiaj podłamana. Staram się uczyć na egzamin piątkowy i dupa. Nie wychodzi mi. Ogólnie nie mamy nawet z tego notatek tylko głupie zagadnienia. Nie dość że trzeba je opracowywać i nie wiadomo czy o to mu chodzi to jeszcze nauczyć się tego.
Nie umiem się uczyć dzisiaj przy Łukaszu.
Na bank nie zdam tego egzaminu a do tego jest ustny. Eh.
Zdolna babeczka z Ciebie i wierzę że zdasz na 5:tak::-)
Strip, Kania gratki z okazji pół roczku!
Dawidowe o ja pierdziu ale ten czas leci to już 7 :szok:

Dziewczynki ja mam nadal mega doła. Jak tylko spojrzę na te moje małe oczęta to rycze. Dziś przyjechała moja babcia i wzieła Fifola na spacer. Najpierw przeryczałam 30miniut, mąż jak zadzwonił to nei wiedział co się dzieje. A później wiziełam się za sprzątanie. Jeszcze chwilka i wziełabym szczoteczkę do zębów i szorowała fugi w kuchni:nerd: Mąż jak wrócił z pracy to się przeraził jak zobaczył co robię. Podszedł do mnie przytulił i powiedział że mam sobie iść do fryzjera a później zabiera mnie na zakupy. Dziewczyny jak ja nie chcę tam wracać. Nie chodzi o to że boję się że mąż albo sis nie będą umieli zająć się Fifim. Tylko ja po prostu nie chce tam wracać i już. Chyba przestała mnie ta praca kręcić. Poza tym boję się że będę mieć za mało czasu na wszystko nie mówiąć już o BB. Będę tu wpadać czytać parę stron w stecz, mam nadzieję że nie macie mi za złe tego marudzenia ehhhhh

Froguś Słonko ***** każdą z nas czeka rozstanie z maluchami wcześniej czy później. Myśle że praca może Ci sie wydawać teraz tym czego w ogóle nie chcesz robić i w ogóle dlatego właśnie że chciałabyś być jeszcze z Fifolkiem. I dla mnie to jest całkowicie zrozumiałe bo jak pomysle że miałabym teraz małą zostawić to mi sie płakać chce. Przytulam Cie cieplutko :*** a co do czasu na BB to to powinno być Twoje najmniejsze zmartwienie :tak: bo czas wolny poświęcaj małemu, bo to on bedzie Cie najbardziej potrzebował, jakby co to ja jestem gotowa Ci codziennie smsem relacje dnia sporządzać ;-) :-)

FROGGUŚ mega, mega tulaski :* nie wiem co Ci napisać żeby było lepiej. Ech. :(
MAŁA_MI brrr teraz to się nie dziwię, że maz obawy przed tym egzaminem. W każdym razie wierzę w Ciebie i masz super męża skoro tak Ci pomaga, żebyś się mogła uczyć na spokojnie:)))
ALICJA - Młoda na razie grzecznie śpi i mam nadzieję, że tak zostanie, bo wczoraj przez to choróbsko co 30min. się budziła.... Wydaje mi się, że tak ją rozłożyło, że nie ma na nic siły stąd i padła nam bardzo szybko i teraz śpi snem kamiennym... a c do zęboli to rzeczywiście niezłą Ci Isia niespodziankę sprawiła. Dziąsła powinny się rozpulchnić niby. Ale jak to rzeczywiście w praktyce wygląda tego nie wiem...

Ostatnia edycja:
wpadam tylko, żeby przytulić FROGG, kochana nie dziwie Ci się, ja nawet boję się powrotu od września i na pół etatu i nie wiem czy się zdecyduję.
MALA MI nie mogłabym studiować czegoś gdzie trzeba by było tak się uczyć właśnie na pamięć...
IDY brak nadal :-(
no i faktycznie ELIZABENNETT uciekła od nas :-(

ze kur....... w waszawie nie choduja. pokłuciłam sie z 3 kolezankami i powiedziałam co mysle. Jak one maja złe dni to w nocy i o północy dzwonia żebby sie wyżalic. A jak ja dzwonie to mąż a to małe dziecko, a to mama dzwoni i nie moze. Do jednej mamunia dzowni co godzine wiec nic by sie nie stało jak by do niej raz nie oddzwoniła, ja tez mam małe dziecko i meża. WKurzyłam sie i wrzyłam sie w kuchni gotujac obiad na jutro a i dzis zjem hihih bo dzis jadłam hot doga w ikei ale był huuuuuuuuuuuu. Kiedys był lepsze. Teraz to nawet płaci sie automatem.

reklama
Do góry