Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochanie jutro mój wielki dzień, aaaaaaaaaaaaaaaaaFrogus Ciebie kochana przytulam, bo dzis praca, zeby szybko minelo
Zdróweczka i tulaski :*:*:*:*:*Heloł
ja tylko wpadam się zameldować i uciekam. Młoda chora, więc czeka nas dzisiaj wizyta u lekarza plus dzień na wariackich papierach, bo marudzi przy tym, że szok. ech trzymajcie kciuki, żeby okazało się, że to tylko przeziębienie a nie coś poważniejszego![]()
Zdróweczka :*Helouu.Meldujemy się poniedziałkowo.
Ja już po lekarzu. Mam ostre zapalenie gardłaDawno mnie tak nic nie bolało jak to zasrrr...ane gardło, blee.
zdróweczka również :*Hej!
Ja tak przelotem. Ze zdrowiem gorzej, bo prawie glos stracilam.
Super że chrzciny się udały i czekam na relację :-)Hej mamusie, nie mam czasu Was poczytać, jest jeszcze mąż, a o 15-tej mamy szczepienie Olka, więc tylko się odmelduję. Chrzest był wspaniały, Oluś powalił na kolana wszystkich, z proboszczem na czele :-).
Zajrzę do Was pewnie najwcześniej jutro.
Buziaki!
p.s. Gratulacje dla wszystkich suwaczkowych mam, których dzieci obchodzą okrągłe miesięcznice![]()
Zdolna babeczka z Ciebie i wierzę że zdasz na 5Jestem dzisiaj podłamana. Staram się uczyć na egzamin piątkowy i dupa. Nie wychodzi mi. Ogólnie nie mamy nawet z tego notatek tylko głupie zagadnienia. Nie dość że trzeba je opracowywać i nie wiadomo czy o to mu chodzi to jeszcze nauczyć się tego.
Nie umiem się uczyć dzisiaj przy Łukaszu.
Na bank nie zdam tego egzaminu a do tego jest ustny. Eh.