reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dla Froguś i innych smucących sie mam :-)

s,vhs,n,47399557,f,540101249550773735511929_pres.jpgDevil Baby 2.jpgkids.jpgbalyanda1989526.jpgfunny-kids-terrified-going-down-a-slide-on-a-sack1.jpgfunny-baby-10.jpgfunny_kids_cute_11.jpg
pencil.png

reklama
hehe, wiecie, co? miło że tak za mną tesknicie:-)zastanawiam sie czy którakolwiek z moich "realnych" przyjaciółek tak by tęskniła:dry:skok rozwojowy był/jest pod hasłem "umiesz liczyć - licz na siebie". tyle. więcej chyba pisać na ten temat nie trzeba, a i ochoty niet...
e-lona, kasia - zdrówka
Pudzianek - wracaj do formy!
efa - gratuluję chrzcin! fajnie że z T już git!!!
mała mi - ja też niecierpię ustnych - miałam jeden na który byłam OBRYTA a i tak małpa mi 3 postawiła (moja imienniczka na dodatek - jednak baby o tym imieniu to są wredne:-p) - kciuki za piątek!!!
doris, no pisz jak teściowa się sprawuje!!!
ulisia - szacun za decyzję o doktoracie!
strip, ale zaje.iście że w końcu piszesz do nas z "uśmiechem na klawiaturze"!!!!!!!!!!!!!!:-Da dołek...hmmm... ja jak pomyśle że niedługo będzie finito z cycem to w przedbiegach łapię doła... ale nic to, jak mawiał Wołodyjowski, przeżyjemy:tak::-)
frogg, przytulam... na samą myśl o tym co czujesz łzy mi stanęły w oczach... ale jakos to będzie, MUSI!!!!!!!!!!!
czarodziejka, hehe, no to jestem ciekawa sprawozdania z wizyty wiedźmy!!!:-Doby było śmiechowe:tak::-D
makuc, ja pitolę ile razy mnie wystawiali do wiatru kursanci... w prywatnej to luzik, bo i tak miałam płacone, ale w domu... wqrwq miałam niesamowitego w takich sytuacjach!!!:wściekła/y:
beti, po tej historii z "babciowaniem" ci to tylko się utwierdziłam w przekonaniu że luzara jesteś:-D:-D:-DTomir już słyszał newsa że jest tatusiem?;-)
emiś, co u mojego zięcia słychować?:-)a Kubuś jak w przedszkolu? już jest ok? i jak tak dukanie?
dziulka, chyba coś nie dotarło do mego móżdżka, czemu dieta przerwana??? ale że rezultaty zadowalające to chyba najważniejsze, nie?
sugar, a ty jak dietujesz?
Ala, gratkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zęęęęęęęęęęęębolóóóóóóóóóóówwwwwwww!!!!!!!!!!!!! a tak wogle, słońko ty moje:-D, czy ty zdajesz sobie sprawę że światełko nadziei rozpaliłeś w my sercu?!?!?!?! u nas też dziasła twarde a młoda udaje głodnego buldoga i jak da w kość to łojojoj... choć nie mam raczej ostatnio jakichś większych powodów do narzekania - ale ja z drugiej strony zahartowana jestem;-)

qrde, z pamięci piszę i mam zawiechę...
ale tak to jest jak sie cały dzień podczytuje a potem korzysta z chwili i odpisuje na szybcika...
forgiwmi:-(
AAAAAAAAAAAAAAAAAA, JA MŁOOOOOOOTEEEEEEEEEK JESTEM!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJĘ PIĄTEK I SZÓSTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tych które stuknęły jak mnie nie było też!!!)

no i spadam, a jutro małż ma dniówkę (dzisiaj też miał), więc pewnie nie uda mi się skrobać w dzień:-(a tęęęęęęęęęęsssskkkkknnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiięęęęęęęęęęęęęęęęęęę..................................
ale nic to! odbiję sobie przy okazji:-)
buziale!!!!!!!!!

Jeszcze raz bardzo wam dziękuje:*:*:*:*
Natolin zdróweczka dla Piotrusia
Efa super że Oluś taki dzielny i wogóle

Coś jeszcze chciałam napisać ale myśli już gdzieś indziej. Ja spadam do łóżeczka bo jutro mam od 7:45 lekarza. Buziole i kolorowych:*

frogg- przytulam Cię bardzo mocno. Nie będziemy miały Ci na pewno za złe że będziesz miała mniej czasu na forum, bo przecież Fifi będzie najważniejszy!
Efa- super że chrzciny się udały! Teraz czekamy na jakieś fotki:-).
No i dobrze że z mężem się dogadaliście. A mogę zapytać- kiedy będziecie już mieli siebie przy sobie?
czarodziejkaM- no to ja Ci życzę miłego spotkania z teściową heh! Pamiętaj teściowe trzeba olewać, szczególnie te złe!
Iduś no na reszcie się odezwałaś! Apeluję że masz tu pisać częściej, bo do humorystycznych postów Alicji brakuje tutaj i Twoich!

Chyba coś jeszcze chciałam napisać ale zapomniałam.
To chyba ten drink którego właśnie sączę działa tak na mnie :-).

drink?......a widzisz ja mam jeszcze wino w lodówce, przeież mi sie spsuje...lece.... :-D i w 100% popieram że potrzebuje jeszcze kogoś do pomocy coby humorki poprawiać :-D

Witajcie!
Efa super,że chrzciny się udały:-). I cudnie,że nieporozumienia z mężem zniknęły:tak:. Argumenty pewnie były żelazne;-).
natolin to smutne,jak nasze dzieci płaczą,a my wiemy,że nic złego im się nie dzieje,ale i tak nie potrafimy ich uspokoić. Pamiętaj kochana,że robisz te inhalacje dla dobra Piotrusia bez żadnej krzywdy dla niego. Mam nadzieję,że długo nie będziesz musiała mu robić tych inhalacji. Buziole:*
frogguś przytulam i zyczę ci,aby jutrzejszy dzień minął szybko i prawie bezboleśnie:happy2:
margerrita a u ciebie? Jak było później?

Byłam dzisiaj u lekarza po receptę na mleko.; Niestety,naszej pediatry nie było,bo była na urlopie. Trafiliśmy do innego lekarza,recepte wypisał. Postanowiłam wypytać delikatnie o zwolnienie lekarskie. Najpierw spytałam,czy wypisałby mi jakieś mocniejsze środki przeciwbólowe na kręgosłup. On na to,że nie ma problemu,tylko,że nie ma mojej karty. Powiedział,żebym się zapisała na jutro do niego. No to ja,że ok,zapiszę się. I zapytałam się wprost,czy w związku z bólem kręgosłupa wypisze mi zwolnienie lekarskie. Powiedział,że wypisze mi jutro bez problemu,jak tylko bedzie moja karta. Więc już się cieszę,bo urlop mi się przesunie:-D:happy2:. Zobaczymy ile mi da tego zwolnienia:tak::-p.

Kończę i chyba idę spać... OOOO Idusia się pojawiła. To nie idę spać...
Iduś Franuś ostatnio ma wahania nastrojów... Jednego dnia grzeczny,drugiego wręcz przeciwnie. Kuba w przedszkolu już lepiej(dziękuję,że pytasz:tak:), bynajmniej stara się:tak:. A ja cały czas się dukanuję,waga powoli spada.
Ostatnio nawet koleżanka mi powiedziała,że się "zmniejszyłam"-i bynajmniej nie chodzi tu o wzrost:-D.

Dobra spadam,bo jutro pobudka o 6.

mała_mi zdrówko!

emiliab to super że lekarz okazał sie w porządku :tak: daj jutro znać ile udało Ci sie wytargować ;-) :-p super że i u Ciebie widać efekty diety. Ja jak na razie nie wiem czy coś mi spadło bo nie mam wagi i kupować nie zamierzam :-) ale pomijając @ czuje sie fizycznie o wiele lepiej, mam nadzieje że bedzie tak dalej

reklama
drink?......a widzisz ja mam jeszcze wino w lodówce, przeież mi sie spsuje...lece.... :-D i w 100% popieram że potrzebuje jeszcze kogoś do pomocy coby humorki poprawiać :-D
No to zdrówko! Tak na dobry sen coby dobrze się nam spało :)
Mój mąż ostatnio chce mnie upijać, nie wiem co mu w głowie siedzi :D

emilab- no to super że CI wypisze jutro zwolnienie lekarskie! Takich lekarzy to można mieć :D

Do góry