hehe, wiecie, co? miło że tak za mną tesknicie:-)zastanawiam sie czy którakolwiek z moich "realnych" przyjaciółek tak by tęskniła

skok rozwojowy był/jest pod hasłem "umiesz liczyć - licz na siebie". tyle. więcej chyba pisać na ten temat nie trzeba, a i ochoty niet...
e-lona, kasia - zdrówka
Pudzianek - wracaj do formy!
efa - gratuluję chrzcin! fajnie że z T już git!!!
mała mi - ja też niecierpię ustnych - miałam jeden na który byłam OBRYTA a i tak małpa mi 3 postawiła (moja imienniczka na dodatek - jednak baby o tym imieniu to są wredne

) - kciuki za piątek!!!
doris, no pisz jak teściowa się sprawuje!!!
ulisia - szacun za decyzję o doktoracie!
strip, ale zaje.iście że w końcu piszesz do nas z "uśmiechem na klawiaturze"!!!!!!!!!!!!!!

a dołek...hmmm... ja jak pomyśle że niedługo będzie finito z cycem to w przedbiegach łapię doła... ale nic to, jak mawiał Wołodyjowski, przeżyjemy

:-)
frogg, przytulam... na samą myśl o tym co czujesz łzy mi stanęły w oczach... ale jakos to będzie, MUSI!!!!!!!!!!!
czarodziejka, hehe, no to jestem ciekawa sprawozdania z wizyty wiedźmy!!!

oby było śmiechowe

makuc, ja pitolę ile razy mnie wystawiali do wiatru kursanci... w prywatnej to luzik, bo i tak miałam płacone, ale w domu... wqrwq miałam niesamowitego w takich sytuacjach!!!
beti, po tej historii z "babciowaniem" ci to tylko się utwierdziłam w przekonaniu że luzara jesteś

Tomir już słyszał newsa że jest tatusiem?;-)
emiś, co u mojego zięcia słychować?:-)a Kubuś jak w przedszkolu? już jest ok? i jak tak dukanie?
dziulka, chyba coś nie dotarło do mego móżdżka, czemu dieta przerwana??? ale że rezultaty zadowalające to chyba najważniejsze, nie?
sugar, a ty jak dietujesz?
Ala, gratkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zęęęęęęęęęęęębolóóóóóóóóóóówwwwwwww!!!!!!!!!!!!! a tak wogle, słońko ty moje

, czy ty zdajesz sobie sprawę że światełko nadziei rozpaliłeś w my sercu?!?!?!?! u nas też dziasła twarde a młoda udaje głodnego buldoga i jak da w kość to łojojoj... choć nie mam raczej ostatnio jakichś większych powodów do narzekania - ale ja z drugiej strony zahartowana jestem;-)
qrde, z pamięci piszę i mam zawiechę...
ale tak to jest jak sie cały dzień podczytuje a potem korzysta z chwili i odpisuje na szybcika...
forgiwmi:-(
AAAAAAAAAAAAAAAAAA, JA MŁOOOOOOOTEEEEEEEEEK JESTEM!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJĘ PIĄTEK I SZÓSTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tych które stuknęły jak mnie nie było też!!!)
no i spadam, a jutro małż ma dniówkę (dzisiaj też miał), więc pewnie nie uda mi się skrobać w dzień:-(a tęęęęęęęęęęsssskkkkknnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiięęęęęęęęęęęęęęęęęęę..................................
ale nic to! odbiję sobie przy okazji:-)
buziale!!!!!!!!!