Cześć Babeczki,
ja ostatnio sporadycznie, ale mam dobre wieści. Mój M dostał wczoraj pracę!!! I to na dodatek miał wczoraj urodziny, więc prezent jak się patrzy, tylko złapał doła, bo zaczyna od dość wysokiego stanowiska - eksperta. Ja pracuję w tej firmie 3 lata i jeszcze takiego stanowiska nie mam

Ale nie mam z tym żadnego problemu, bo wiem, że on jest kumaty i świetnie da sobie radę. Jest oczywiście mały haczyk, bo na 3 miesiące do Wawy będzie musiał wyjechać, a właśnie od maja mieliśmy zacząć staranka, ale widocznie tak miało być.
A ja mam do Was pytanko, bo troszkę się niepokoję. Ostatnio @ przylazła niby wcześniej, ale jeszcze takiej nigdy nie miałam. Najpierw 3 dni tylko plamienie, dość ciemne, ale wkładka w zupełności wystarczyła, później 1 dzień krwawienia i to też ledwo ledwo, ale ból przeraźliwy i znowu dwa dni plamienia. Trochę to dziwne i nie wiem o co kaman.Już nawet się zastanawiałam, czy testa sobie nie zrobić, bo coś ostatnio często mi się słabo robi, a poza tym, jak się w końcu za bieganie wzięłam to zaraz po też takie lekkie coś mi wyleciało. W ciąży tak miałam po wysiłku. No i sama nie wiem. Co radzicie?
Buźka dla wszystkich ze słonecznego Olsztyna
PS: Lenka29 super wieści

A jak lekarz mówi, żeby nie robić, to nie rób. Nie nakręcaj się niepotrzebnie.