reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama

Malutka a znasz kawał z oj tam oj tam ;-)

Makuc- Dorisek tipsiki robi:). A zeby było śmiesznie to Wam powiem, ze jak miałam zajawke na tipsy to mój M. mi robił taki zdolniacha z niego hehe(bo ogolnie cały sprzet miala jego siostra,ale jak ona mi zrobiła to sie wstydziłam z tym to ludzi wyjsc- niestety).

Thomas i Tobie wspołczuje tych przezyc poszczepiennych ehh

Pustki widzę nadal tutaj , wiem wiem usta usta.........

Edit: I tak to jest cholera pisać z opóźnieniem. Trzymam kciuki malutka za jutrzejsze szczepienie i Rzutka zazdraszam sushi

SARISKA no ja właśnie chyba muszę znowu jakąś listę zacząć robić, bo widzę, że niektóre to chyba zniknęły coś na dłużej - nieładnie ;-)
SUGAR nie śpię tutaj, ale zawsze muszę swoje trzy grosze wrzucić ;-)

witam wieczornie.

wlasnei wylaczylam zelazko po wielkim prasowaniu bo przeciez przy tej klusce nic nie zrobie bo musze na nia patrzec jak ona sie bawi bo jak nie to marudzi. nie wiem co mojemu dziecku sie stalo...drugi dzien podczas spaceru 22h nie zmruzyla oka!!!!!!! szok!!! pytam mojego co on o tym sadzi to mowi ze mozliwe ze juz nie potrzebuje siesty popludniu. dzisiaj obylo sie bez histerii takiej jak wczoraj ale jak ubieralam po kapieli to spanie ja lamalo ciezko i plakal ale nie darla sie tak jak wczoraj.

poza tym dzisiaj mnei zdziwila-posadzilam ja na wersalce dalam zabawki a ja kurze scieralam. nagle mloda zjchala do poziomu i zaczela marudzic zeby ja podniesc. ide w jej strone patrze a ta lokciami sie odpycha i sama wstala do siadu z lezenia!!! szok!!! do tej pory potrzebowala moich palcow zeby zlapac, a dzisiaj sama!!! pozniej jak sie rozlozyla to juz nie starala sie zeby wstac tylko jawnie mnie wolala. dalam jednego tylko palucha i cacy.

co do achow i ochow to moja jakies 10 dni juz tak daje czadu jak jej sie cos podoba i zachwyci bardziej niz zwykle:p golebia zobaczyla na parapecie dzisiaj i "aaaachhhhhh" lalam jak nic:ppp a poza tym wydaje glos taki jak golab i dzisiaj rano myslelismy z mezem ze to golab siedzi na oknie leanderka a to leanderek takie dzwieki wydawal!!!!!!:ppp no co za glizdus z niej:ppp

ALICJA- ok zatrudniam cie bo Iducha nie podala mi nr a nie chce mi sie szperac po tych danych kontaktowych:ppppp jutro jeszcze bede pewnie pod wieczor bo jak oni z PL wyjezdzaja o 8h to tu beda kolo 22h. ale tak to bede pisac do ciebie albo do Idy jak sie odezwie:p albo do obojga:ppp

poza tym dzisiaj caly dzien porzadki porzadki porzadki.... a i tak jutro jak przyjada to bedzie wielki burdel i zamieszanie jak zawsze:pppp

kiecka do chrztu uprasowana, moje ubranie tez. normalnie mam stresa przed niedziela, psal pospiewalam zeby wycwiczyc...zeby tylko ludzie nie pouciekali z kosciola....

Nat ale faktycznie jestes the best 3000 rejestrowałam, a widze ze Ty juz 4300 prawie masz cholera a ja tyska nie moge przekroczyc ehhhh............to w takim razie nie jestem gaduła hahah

dziewczyny "pocukrze" Wam trochę, ale tak czuję, więc piszę: dziękuję, że jesteście!

:*****************
Mąż mi właśnie przywiózł sushi bo miałam taką chcicę, że mi język do dupy przyrósł :rofl2:
Lecę Was czytać.

Kurczę, a ja nie jadłam jeszcze suszi i nie wiem,czy by mi smakowało:zawstydzona/y:

efa gratuluję dobrych wiadomości nt morfologii i teściowej:tak::-)
doris super,że masz takie hobby:-). A co do diety, to ja teraz też sobie trochę odpuszczam. W niedzielę np. zjadłam ziemniaki(4 miesiące nie jadłam:szok:). W poniedziałek,jak stanęłam na wadze-było 2 kg mniej:-D. A teraz przeprosiłam się z deperadosikiem;-)
malutka będę trzymać kciuki za jutrzejsze szczepienie

Kurczę,nie mogę zmienić mojego "kilogramowego"suwaczka:angry:

mówię Wam, że to przez to, że ja zawsze muszę wtrącić swoje trzy grosze, taka okropna cecha.
a sushi też nie jadłam i chyba nie chcę spróbować.

reklama
Do góry