Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Amerie no bo ja je zgapiłam od Ciebie ;-) Lila je zajada - ja robię jej na wodzie i dodaje troszkę owocków. Samą też zje ale już nie tak chętnie. Zreszta na razie nie zna smaku innych więc moze dlatego :-)Miaucia ja mam te kaszki które poleciła Agusiar, są ok, ale u nas oczywiście Leoś nimi pluje dalej niż widzi.....
Amerie no bo ja je zgapiłam od Ciebie ;-)

kiedyś miałam nadzieję że będzie jadł takie kaszki bez cukru, no ale niestety 

Co do kaszek, to można to zrobić samemu. ugotowac kaszę jaglaną i potraktować blenderem lub najpierw blenderem a później ugotować. Do tego jakiś owocek, jabłuszko czy śliweczka i uczta dla maluszka)))
Można zrobić jednego dnia porcję i przechowywać w lodówce kaszkę przez 3 dni (bez owoców). Sami tego jeszcze nie próbowaliśmy, ale wiem z pewnego źródła, ze dzieci to uwielbiają. A jakie zdrowe, bez cukrów, którymi przepełnione są kaszki błyskwiczne, no i o wiele tańsze.