Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Amerie no bo ja je zgapiłam od Ciebie ;-) Lila je zajada - ja robię jej na wodzie i dodaje troszkę owocków. Samą też zje ale już nie tak chętnie. Zreszta na razie nie zna smaku innych więc moze dlatego :-)Miaucia ja mam te kaszki które poleciła Agusiar, są ok, ale u nas oczywiście Leoś nimi pluje dalej niż widzi.....
Amerie no bo ja je zgapiłam od Ciebie ;-)

kiedyś miałam nadzieję że będzie jadł takie kaszki bez cukru, no ale niestety
kiedyś miałam nadzieję że będzie jadł takie kaszki bez cukru, no ale niestety 

Co do kaszek, to można to zrobić samemu. ugotowac kaszę jaglaną i potraktować blenderem lub najpierw blenderem a później ugotować. Do tego jakiś owocek, jabłuszko czy śliweczka i uczta dla maluszka)))
Można zrobić jednego dnia porcję i przechowywać w lodówce kaszkę przez 3 dni (bez owoców). Sami tego jeszcze nie próbowaliśmy, ale wiem z pewnego źródła, ze dzieci to uwielbiają. A jakie zdrowe, bez cukrów, którymi przepełnione są kaszki błyskwiczne, no i o wiele tańsze.