reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

fanta, to jakieś żarty z tą zdolnością, czy ja czegoś nie rozumiem?!:szok:

charlene
, witamy, córę masz śliczną, to fakt! idę podczytać to co pisałaś na innym wątku;-)

rox
, ależ laska z ciebie! no, no.. a kolor super, też długo miałam rude we wszystkich odcieniach więc mi się bardzo podoba:tak: komentuję tu, bo na fb bez znajomości się nie da;-)

charlene, poczytałam, jestem pełna podziwu! fajna babka z ciebie. córa będzie dumna.

i chyba się cieszę że mam syna, i na tance póki co nie chce chodzić.. jakos mam dwie lewe i ręce, i nogi:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
naja to się zaprośmy ;-)

z fantą już sie zaznajomiłam se se se

edit

kobieto jakie ty masz WIELGACHNE dziecko :szok: wow! ze niby mój Borys też taki będzie ? ;-)

Ostatnia edycja:
rox, domyślam się że to do mojego młodego te słowa:-D fakt, ma 6 lat i 3 miesiące, a sięga mi jak się wyprostuje niemal do ramienia. ja mam 168cm wzrostu.. nie ukrywam, ze mnie to przeraza, bo kuzyn młodego ze strony ojca kończąc gimnazjum miał równo 2 metry wzrostu:baffled: a Maciek jest wyraźnie w rodzinę ojca pod tym względem.. no i co ja zrobię? jak takiemu szmatą przez łeb wtedy dać? skakać głupio...;-)

choć moja mistrzyni języka, ukochana nauczycielka powiedziała mi ostatnio 'nie myśl, że bić będziesz. taki to przyjdzie, przytuli się, i nawet się gniewać nie można':-D może coś w tym jest;-)

'nie myśl, że bić będziesz. taki to przyjdzie, przytuli się, i nawet się gniewać nie można':-D może coś w tym jest;-)

:-D :-D a to się uśmiałam teraz ;-) Ładna babka z ciebie i widziałabym Cię w rudym a nie w blond ;-) ps jesteś w wieku mego małżonka szanownego

ja miałam cywilny i była biała suknia, sala weselna i .... 5 kg mniej

o proszę proszę :laugh2::laugh2:Zobacz załącznik 356606
Bardzo ładnie wyglądałaś :-D ja na cywilnym byłam w 7 miesiącu ciąży :-p

rox ok wierzę Ci :-D, wyglądaliście przepieknie
kreatorka śliczna suknia,my też chcielismy wziąć ale cywilny razem z chrztem małego ale niestety za późno wpadlismy na ten pomysł a szkoda bo chrzest nam się naprawdę udał nawet orkiestra była hehe.
mamaWiktorii nie złość się kochana ja też zaczęłam znowu palić jak się wkurzyłam:zawstydzona/y:

Dziś cały dzien byliśmy z Antosiem w gościach u mojej cioci więc jakoś nam zleciało,jutro zamierzam ogarnąć chałupkę i spacerek zaliczyć z Antosiem.
Kurcze zła jestem bo szwagier wisi nam 2000 zł a nam się kasa skończyła a gdzie tu do 10 ech życie...
:-D przy naszych finansach inaczej się nie da trzeba ciąć koszty jak się da maxymalnie, a i dziecko będzie miało imprezę porządną :-)

Cześć dziewczyny!
Ja dziś tylko na chwilkę. Nie mam na nic czasu ostatnio, szukamy dogodnego banku, który udzieli nam kredytu i policzy oprócz pensji zasadniczej dodatki. W sobote byłam z moim T w kinie na "Piratach z Karaibów IV - Źródło młodości". Wróciliśmy po 1 i już całą nockę nie spałam, bo Kuba dostał gorączki i zaczoł wymiotować :-(. Wczoraj cały dzień gorączka się utrzymywała, dostał kataru, a dziś zarejstrowałam się do lekarza ale dopiero po 13. Biedak dalej ma gorączkę.:tak:. Mam nadzieję, że wszystko się uda z tym kredytem. Teraz najważniejsze by mały wyzdrowiał.
Miłego dnia i spokojnego popołudnia!
Dużo zdrówka dla małego :tak:

Dziekuję za mile słowa w kierunku sukni :-) gdybym miała więcej pieniędzy mialabym inną dlatego ta podoba mi się średnio, ale nie ma co narzekać :happy2: idę sprzątać, bo jakiś bałagan niemilosierny mi sie w mieszkaniu zalęgł :-p

ROX - zdecydowanie lubię to zdjęcie : Zaloguj się | Facebook
świetna fryzurka i kolorek :-) ... wygwizdowo koło Trójmiasta :-p

CHARLENE - kurcze u mnie na wiosce pewnie nie będzie niczego takiego :dry:

NAJA - :szok: to gigant Ci rośnie no ale dobrze że chłopak duży = fajny :-D u mnie np facet poniżej 180 nie ma szans :-D :-p pokaż mi się też :-p

KAAMAA - jakie tańce trenowałaś ? i czemu przestałaś mi się zawsze towarzyski marzył ale kasy nie było :dry:

FANTA - ale normalnie też chyba grają można sobie wybrać seans 3D albo nie przynajmniej w innych 3D tak było ;-)

No właśnie fajnie by było widzieć z kim się rozmawia weźcie laski wstawicie foto albo dajcie linka do FB :-p

A ja byłam na tej rozmowie i ogólnie mam pracę chyba :-D spoko młode małżeństwo otworzyli sobie duży sklep dziecięcy :-) i chcą wprowadzić teraz to wszystko na allegro i szukają kogoś kto się na tym zna no i mam im wystawiać te rzeczy robić zdjęcia zająć się wysyłką itp :-p tylko mam 12km dojeżdżać w jedną stronę więc chce z nimi pogadać żebym pracowała w domu i 2 dni w tygodniu tak jeździła wysyłkę robić i zdjęcia a wystawiać sobie będę w domu itp tylko nie wiem jaką sobie stawkę zażyczyć itp i jak to rozegrać :-p

Melduję się iż jestem już ;-). Kubusiowy ma anginę <mam ochotę zabić teściową :wściekła/y: bo go zaraziła>. W piątek lecimy na kontrol. JAk narazie mamy antybiotyk <kurczę zapomniałam jak się nazywa, jakoś nie mam głowy do tych nazw> i Lakcid <nie wiem co to jest ale jak kazali doawć i ma pomóc to dam>. Mój T śpi w najlepsze. Wykończyło go zwiedzanie banków :-D.
Rox, miło bliżej poznać :-D;-) at co :tak:.
naja, ja już nic nie wiem, a wiedziałam chyba dużo :zawstydzona/y:.
kreatorka, nie miałam za bardzo dużego wyboru z wyborem 3D. Mój małżonek powiedział, że ma niespodziankę, a ja na to, że nie chcę iśc do kina :-D a jak powiedział ok nie wiesz na co to powiedziałam, że fajnie, że piratów obejrzymy ;-).
famme, no jak się już co nie co wie to lepiej się rozmawia z daną osobą :tak:. Jak masz już tą pracę to gratuluję!! <jako pierwsza?> :-D:tak:

FANTA - Nina ostatnio też anginę miała ! i dostała taki antybiotyk : Ospamox po 3 dniach zdrowa była a co najlepsze kosztował uwaga ... 6zł :-D :-p .. hehe no pracę raczej już mam chyba że będą chcieli żebym codziennie dojeżdżała w co wątpię i mało mi dadzą bo Niny przedszkole wtedy 250zł jakoś wyjdzie plus dojazdy jakoś koło 300zł pewnie więc mi się nie będzie opłacać ;-)

kreatorka świetna suknia, bardzo mi się podoba :tak:

MamaWiktorii my też mamy "tylko" cywilny. Ale mi się akurat nie spieszy do kościelnego :-p

rox Ty też miałaś ładną suknię, szkoda,że ja się na taką nie zdecydowałam na cywilnym, ja miałam taką:
Zobacz załącznik 356843

fanta i jak Piracie z Karaibów? Polecasz? Bo też chcemy sie wybrać.
Zdrówka dla Kubusia ;*

femme to u Was tak zimno? Ja codziennie dosłownie zdycham, takie upały :sorry2:

charlene Witam ;-) to nieduża różnica między naszymi córciami. Twoja Sara jest prześliczna!! :tak::-)
To tancerka Ci rośnie ;-)

rox wow, ale jesteś ładna :tak: rudy Ci pasuje ;-)

femme proszę bardzo, link do FB Aneta Lipińska | Facebook chociaż Ty akurat już widziałaś ;-)
No to gratuluję pracy :-)

My dzisiaj byliśmy u kuzynki na imieninach. Zuzia zachwycona jej malutkimi kociakami. Pewnie chciałaby takiego w domu, ale niestety nie da rady. Nasz pies pewnie by go zjadł :sorry2:

reklama
A ja się wyłamuje bo FB nie posiadam :-D!

Femme rzuciłam taniec na poczet lekkiej atletyki i boksu ;-) a trenowałam taniec współczesny.

I fajnie że z pracą wyszło.

Fanta zdrówka dla Kubusia:*

Anetka skąd ja znam to zdjęcie?:-D czego Ty chcesz od swojej sukienki? bardzo mi się podoba.

A my dziś z J posadziliśmy na naszym podwórku 4 dęby na cześć Julki :tak:

Do góry