reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

Moja ginka mi powiedziała żeby cały czas się trzymać terminu z OM, wiec ja sie tego terminu trzymam i zawsze go podaję.
A o tym że pierwsze usg jest najbardziej wiarygodne tez słyszałam, ten termin niewiele się u mnie rózni od terminu OM, wg pierwszego usg mam na 31 maja.

reklama
Saffi - to powodzonka na KTG. Ja idę na wizytę jutro do naszego lekarza ze szpitala, na 17:00, a Ty idziesz? Chyba powinien Ci wyznaczyć jakiś ostateczny termin rozwiązania? Czy to na IP o to zapytasz?

dobra, ja zmykam. Musze sie wziasc za prasowanie, na szczescie nie mam go duzo. Nie znosze prasowania:crazy::baffled:

a ja uwielbiam prasowac !!

Moja ginka mi powiedziała żeby cały czas się trzymać terminu z OM, wiec ja sie tego terminu trzymam i zawsze go podaję.

hehe jak ja mialabym sie om rzymac to od prawie miesiaca jestem mamą :p jakie to śmieszne, co kobitka to inaczej jest :)

Silva mi już nie kazał przychodzić, w dniu terminu OM kazał mi się zgłosić na IP na ktg, wiec po południu tam się wybieram. Może tam mi coś powiedzą..

dubeltówka jak pierwszy ci się pokrywa z om to spoko, bo potem po prostu mała rosnie w innym tempie.. a jak tak ci sie zmienia co rusz to pierwsze najdokladniejsze, tak mi mówili... :)

Silva, Saffi no nie da się ukryc, alien jak się patrzy.... moja lekarka sama jest pod wrażeniem :D bo u mnie nic z niczym sie nie zgadza :p :p :p

reklama
Do góry