reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

No jestem:) na szczęście byłyście litościwe od rana:)

Anapi - fajnie że wpadłaś kochana. Buziaki dla Sandrusia:***
Doris - powodzenia i trzymam kciuki za cc!
Zołzik - co będzie to będzie:) Koniecznie daj znaka co szpital dzisiaj postanowi! Ja też wczoraj pierwszy raz sprawdziłam termin z pierwszego usg i też mi to humor poprawiło:) Chyba za bardzo się sfokusowałam na 4.06 i zaczynałam już świrować, a od wczoraj się luzuję;)
Larvunia - cieszę się, że humorek lepszy!

Coś jeszcze miałam napisać, ale oczywiście obiło się o pusty łeb i wypadło:)))

Ja dziś na 17:00 do mojego szpitalnego lekarza. Sprawdzi szyjkę i powie co dalej jeśli 4.06 nie urodzę. Może mi jakiś termin wyznaczy... ciekawe...

Idę zjeść muesli z joguretm...

reklama
Za mną tak naleśniki chodzą od kilku dni (a ja naleśników zazwyczaj nie jadam, bo nie lubię), że aż sobie przed chwilą zrobiłam ciasto :-p Teraz niech ciasto chwilę postoi i zaraz się biorę za smażenie :-) mniam...

Heja, ale gorąco od rana. Myślałam, że wczorajsza burza coś zmieni, a tu doopa:/

Całuję Was i lecę czytać... widzę, że papierosowy temat na tapecie... ja myślę, że jeszcze wrócę do palenia:/
hej Silvuś :-)

Oj, mi się strasznie chce kopcić, ale bardzo bym chciała nie wracać - pewnie pomoże mi w tym kwestia finansowa ;-)

Zołzik - też bym wolała nie wracać, ale wiesz jak to jest...

Asinka - smacznego i usmaż ze 2 dla mnie;)

I już wiem co miałam napisać: Iza - powodzonka w dzwonieniu o 9:00:))) Oby miejsce w szpitalu czekało na Ciebie!

Dziewczynki a o co chodzi z tym pierwszym USG??Że ten termin jest najbardziej wiarygodny?? tak??

Bo ja własnie sprawdziłam wszystkie swoje usg i opisy i pierwsze usg mialam termin który minął 29.05.2011 więc i tym nie ma co się tak bardzo chyba sugerować:(

Katamiszku, to chyba zależy od lekarza. Niektórzy kierują się terminem z pierwszego usg, a niektrzy z OM. U nas na forum większość ma terminy z OM, ale jest kilka dziewczyn, których lekarze wyznaczyli termin z usg...

Ja idę się jeszcze chwilę położyć może mi sie uda zdrzemnąć przed wizytą Jeszcze raz wszystkim uśmiechniętego dnia :-) i powodzenia na badaniach wizytach trzymam za was &&&&&&&& do później pa

reklama
Hello :)
Witam się po nieprzespanej nocy. Burza mnie wykończyła. Wstałam raz na siusiu, później znowu musiałam się podnieść, bo kolejna burza przyszła i okno trzeba było zamknąć, później było mi duszno.... ehhh.... Zaraz 9a, więc kolejny telefon na patologię...
Znowu odszedł mi czop. Po wczorajszym badaniu plamiłam (nie czystą krwią a taki bym rzekła budyń czekoladowy) i spałam w gaciach. Rano byłam w toalecie, ale prócz lekkich resztek oczyszczających się dalej po badaniu nie było niczego, a teraz poszłam się myć i kawał czopa (czekoladowego bym powiedziała) na wkładce natomiast końcówka tego wszystkiego w jaśniejszym zabarwieniu. Skurcze nadal mam lekkie, więc gdybam sobie, że się szyjka rozwiera.... Ciekawe co to dzisiaj będzie...
Zaraz lecę sobie zrobić śniadanie, ale czekam na punkt 9:00 żeby dzwonić na oddział... Jak teraz znowu będzie cisza, to kolejny telefon o 15:00, o rany jakie to męczące.

Do góry