reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
miki
dzięki za info :)
zastanawiałam się co z tobą, dawno cie nie było.
a jak już jesteś, to mam pyt, kiedys dawałaś liste lumpków z wrocka które są fajne, ale nie mogę jej znaleźć :(

Bluetooth ja widziałam perfekta mama w rossmanie i w drogeriach natura i wydaje mi się ale nie dam głowy że widziałam je też w superpharm.

Co do podkładów,dobre opinie na forach wśród kobiet mają też podkłady i majtki poporodowe firmy hartmann, zastanawiam się właśnie czy ich nie zamówić na allegro.

Igocencja no wlasnie w rossmannie to jakas bida z nedza jest. Znalazlam raptem na rozstepy i cos do biustu wiec wybor zaden, no chyba ze to zalezy od rossmanna.

magda a ile paczek polecasz bo niby mówi się że 1 na 1 dzień w szpitalu i jak widzę to tak ludzie z 2, 3 kupują (ja też mam zamiar u tego sprzedawcy kupić). Widziałaś że jedna osoba zamówiła 14 :szok: mam nadzieję że dla większej liczby osób.

Te podkłady to tak w pierwszych dniach jak najintensywniej leci i mysle że jak na 3 dni pobytu w szpitalu to z 3 paczki wystarczą .Ja sobie kupię z 5 tak by mieć jeszcze w domu bo z tym krwawieniem to różnie bywa wiec wole mieć tak na zapas a poźniej faktycznie moga byc zwykłe podpaski tylko takie maxi ;-)
No i można sie dowiedziec czy w szpitalu zapewniaja takie podkłądy bo ja jjak rodzilam Julke i Kasie to nie musialam kupowac bo w szpitalu były ale teraz nie wiem jak jest to wole sie zaopatrzyc.

Dziewczyny, może na tym wątku też by się dało zrobić taką listę wyprawkową, bo ja to mam taki problem z kupowaniem ubranek, nie wiem co w jakim rozmiarze kupować i co będzie odpowiednie na zimę, a co się w ogóle nie nadaje. Gdyby tak się dało uporządkować co każda z nas kupiła i w jakim rozmiarze to nie byłoby fajnie?

reklama
Gosia_W niektore z nas wrzcaly tutaj swoje listy wiec najlepiej bedzie chyba jak sie przejdziesz po tym watku i taka liste skomponujesz na podstawie tego co inne napisaly :-) Tak chyba bedzie wygodniej ;-)

Do góry