reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

asia my u siebie i u Igi tez takie mamy..takze rzeczywisćie są super..i dla Ady też taki kupię, ale jak juz wskoczy do większego łóżka, teraz chyba odpuszczę..

reklama
nomy podjelismy decyzje ze nasze łoze zostaje narazie. Zajmuje pół pokoju, ale co tam, narazie mała mała to damy rade. a nie wiemy jak długo tu pomieszkamy wiec nie będziemy wydawać kasy narazie. Mała dostanie kołyske żeby obok łóżka weszła. i mam nadzieje że długo w niej pośpi :) a jak nie to postawimy jej łóżeczko, ale wtedy to w pokoju już na nic miejsca niebędziie, a musze jeszcze jakieś mebelki na ciuchy tam wsadzić przecież :(

Co do laktatorów to wydaje mi się, że nie ma sensu kupować na sam początek, nie wiadomo czy bedzie wogóle Ci potrzebny. A nawet jesli zajdzie taka potrzeba to w aptekach od reki mozna kupić różne laktatory jakie tylko bedziesz chciała, tak jest przynajmniej w aptece w ktorej pracuje.Chociaż co do tego to jest tandetny, lepiej napewno ściągniesz sobie recznie niż tym, szkoda kasy nawet tak małej.U nas wogóle nikt tego nie kupuje.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ktoras z Was pisala kiedys ze ma taki nawilzacz powietrza ktory sam reguluje wilgotnosc w pokoju i nawilza powietrze automatycznie. Czy moge prosic o nazwe lub linka do niego. Ostatnio coraz czesciej zastanawiamy sie nad jego kupnem bo strasznie meczy nas suchota w domu. Mimo otwartego 24h okna nic to nie daje.

Druga sprawa to czy wiecie gdzie mozna kupic kosmetyki z serii Perfecta Mama. W Rossmannie znalazlam tylko jakis jeden krem i nic poza tym.W realu tez nie ma nic wiec moze wiecie gdzie je kupic?

Do tego mam pytanie odnosnie podpasek. Ponoc sa takie ktore sprawdzaja sie po porodzie, kiedy organizm pozbywa sie roznych rzeczy. Ponoc musi byc w 100% z bawelny i bez zadnych sztucznych dodatkow.Wiecie moze albo same uzywalyscie i macie juz sprawdzone,ktore sa najlepsze.

Co do laktatorów to wydaje mi się, że nie ma sensu kupować na sam początek, nie wiadomo czy bedzie wogóle Ci potrzebny. A nawet jesli zajdzie taka potrzeba to w aptekach od reki mozna kupić różne laktatory jakie tylko bedziesz chciała, tak jest przynajmniej w aptece w ktorej pracuje.Chociaż co do tego to jest tandetny, lepiej napewno ściągniesz sobie recznie niż tym, szkoda kasy nawet tak małej.U nas wogóle nikt tego nie kupuje.

Ja wiem że w aptece można od ręki dostać, tylko niestety ceny, są sporo wyższe niż jak się zamawia przez internet, przynajmniej w aptekach koło mnie różnica jest ogromna. Ja sporo wczoraj o nich poczytałam i ma dość dobre opinie od użytkowniczek. Wiadomo że na dłuższą mete odpada, ale w razie potrzeby wole mieć coś swojego w szpitalu niż jakiś ogólnodostępny.

Bluetooth
ja w rosmanie widziałam ostatnio chyba 2 z tej seri, jeden na rozstęny i jeden na biust. Swoją droga oba polecam :)

Ostatnia edycja:
Bluetooth ja dostałam kosmetyki z serii Perfect Mama w Carrefurze- na brzuch, na nogi, na biust i coś tam jeszcze. Ale nie wiem czy u Ciebie jest ta sieć.

reklama
tofilesia ja i tak w Szczecinie bywam raz na jakis czas wiec najwyzej bede musiala do carrefura podjechac.
magda a gdzie je kupowalas w aptece, bo nie wiem gdzie szukac?

Do góry