reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

mi sie marzy żaby mała jak najdłużej w kołysce pospała a potem ją do takiego łóżka piętrowego bym przeniosła Łóżko piętrowe MONIKA SOSNA -OLCHA -ŻÓŁCIEŃ SPRĘŻY (1616603261) - Aukcje internetowe Allegro tylko tą osłonkę na dole zrobiła jakąś wyższą. Pewnie by się dało coś u stolarza zamówić. My ze stratą sypialni próbujemy się powoli pogodzić i planujemy tam pokój dla dzieciaków. Ale nie wiem jak to wszyskto pogodzić żeby wszyscy byli zadowoleni. kombineje już na wszystkie sposoby :) ciekawe co z tego wyjdzie.

reklama
Ostatnio żaliłam się koleżance na ten temat i podczas rozmowy wpadłam na pomysł że po prostu kupię łóżko dla synka albo zamówię to może to zmobilizuje mojego K. Ale u Nas jest ten problem że obecnie posiadamy kuchnię i 1 pokój i nawet jeśli kupię to łóżko to będę musiała postawić je na środku pokoju. Pokój który mam wyremontować obecnie należy do teściów tzn on stoi pusty ale są tam przedmioty teściów.
Trochę się przejmuję tym łóżkiem ale większym problemem może być fakt że synuś miał by spać w drugim pokoju. I do tego też musi się przestawić a to też wymaga czasu. Ale te argumenty nie docierają do mojego K:wściekła/y:
Kiedyś oglądaliśmy i bardzo mu się spodobało nowe łóżeczko ale mi mniej. Myślałam że będzie wybór, a w tym sklepie było tylko 1 takie łóżko :szok:
Muszę się wybrać do Zduńskiej Kalisza lub do twojego miasta czyli Łodzi. Myślę że musimy wziąć go ze sobą wybierze sobie to będzie łatwiej i najlepiej wtedy kupić żeby synek wiedział że to oznacza zmianę. Ale najpierw musimy zrobić remont a później zakup łóżka.

Magda dziękuję za rady :-)
Eweliniak fajne propozycje, myślałam o czymś takim :-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny tak zaczęłam przeglądać tą str co podałyście któraś linka, no i tak mi się spodobała zabudowa kaloryfera... VOX - Odcinek 8 przepięknie wygląda, by pasowała do tych mebelek :) wiecie gdzie w ogóle szukać czegoś takiego?? czy tylko u stolarza na zamówienie?

dziuba ja też szukałam czegoś takiego, wkońcu się nie zdecydowałam. Ale są na all albo ogólnie w google wbiłam zabudowa kaloryfera i znalazłam kilka firm, które to robią.

Hej dziewczyny mam łózeczko ale chce wymienic materac i mam pytanie do Was orjentujecie sie jaki jest dobry??? słyszałam ze te kokosowo gryczane sa dobre ale sama nie wiem macie jakis swoj faforyt? pozdrawiam

Ja też materac muszę wymienic i mam ten sam dylemat..niby wszyscy mówią o tym gryczano-kokosowym..ja go chyba miałam przy Idze, albo sam kokosowy, nie pamietam..ale młoda w ogóle nie spała w łóżeczku, więc nie wiem czy się sprawdził..no dla mnie napewno ta gryka czy kokos smierdzi..ale tak pewnie ma byc. Czytałąm o lateksowych, ze są najlepsze, ale ceny również wysokie, powyżej 200 zł..i żebym miała pewnosć, ze drugie dziecko bedzie spało w łóżeczku to bym go kupiła, ale jeśli bedzie tak jak z pierwszym, to szkoda kasy...
także pewnie skończy sie na gryczano-kokosowym albo samym kokosie..

Wlasnie ja tez sie zastanawiam jaki materacyk kupic i chyba jednak zainwestujemy w ten lateksowy bo tez slyszalam ze sa najlepsze a jednak dobry materac to podstawa zrowia malucha.

reklama
Do góry