reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2011

Oszrde, ja tez sie tym karmie:-D Moja mama tez nie miala zadnych dolegliwosci przed, zadnych skurczy (tylko duzo powera do sprzatania), a jak ja wzielo ze mna, to od razu skurczybyki co 5 min

Aaala, nie mam pojecia czy to ciazowe czy nie, bo mnie tak najezdza watroba po duzej ilosci winka:-) A winka dawno nie pilam (buuuuuuuuuuuuuuu)

reklama
Wescie nie straszcie mnie o tym ze nie ma zadnych objawow przed porodem:/ bo teraz to bede sobe w krok zagladac za pomoca lusterka czy glowka nie wychodzi :p

mój natomiast organizm jakby czuł ze cesarka bedzie- mało co rwie, mało co ciągnie -i dobrze choc to jeszcze 3 tyg

Dziewczynki, ha!!!! Za 2 dni PELNIA KSIEZYCA :-):-):-)
Zaloze sie, ze sie posypiemy:) Zawsze sie kobitki sypia w pelnie:tak:

Anulka, a mnie ta niewiadoma nawet dosc fascynuje. Ze wlasnie znamy dnia ani godziny, ha ha

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Ja dzisiaj spędzę dzień pracowicie. Zaraz biorę się za pranie!!! Prasowanie jutro.

emkaemek - wiem, że wapń trzeba dostarczać do organizmu, bo inaczej będzie problem. Co do batonika to chyba pomyliłam nazwę bo w tym co mam na myśli orzechów i czekolady nie ma, taki co się go w lodówce trzyma. Tak jak pisałam, to są informacje od położnej w SR. Uważam, że każdy ma swoje doświadczenia i przekonania i na pewno każda położna przekazuje to co ona sama uważa za sprawdzone. Pewnie co położna to opinia. Od nas zależy co z tymi informacjami zrobimy. Ja się nie wymądrzam, bo nie jestem ani lekarzem, ani położną ani jak na razie matką. Więc doświadczenia nie mam. Ale ja osobiście z nabiałem przez miesiąc będę uważać.
sestina, Marzena - powodzenia na wizycie!

Anulka - hhhmmm......rodzenia nie przegapisz.....Nie oglądaj się na innych. Przy pierwszej ciąży całe 9 miesięcy nie miałam ani jednego skurczu, brzuch mi się nie obniżał, nic. Za to jak przyszły skurcze w sobotę ok 16 to nie przeszły dopóki nie urodziłam w poniedziałek o 10:45. Biegunki sobie nie przypominam, czop mi nie odszedł........A Maja ma już prawie 3 lata ;p

reklama
Do góry