reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Hej

AniaSm gratuluję córci :-):-):-)superowo .
Mąz sie pewnie cieszy co :-)?

Arwen ja też kupuje troszke większe buciki ,musisz mieć luzik z przodu.

Może sprawdz podobne w sklepie idz z małym i przymież mu na nóżkę i zobacz jaki ma numer i taki sam numer mu kup na allegro ,bo orginalne buty się pokrywaja numerami.

reklama
Igorekk ja się z niego śmieje bo on cały czas się łudził że będzie drugi chłopak i mi mówił że dopiero wtedy córka ,bo ona ma być najmłodsza :))) no i ja mu cały czas mówię że jest najmłodsza bo więcej dzieci nie planuje
momo klikasz na cytuj tylko jak coś z cytowanego posta chcesz usunąć to musisz pilnować żeby sobie nawiasów nie usunąć ;)
np
eee tam nie umie cytować :D jak sie to robi laski??

Igorekk ja się z niego śmieje bo on cały czas się łudził że będzie drugi chłopak i mi mówił że dopiero wtedy córka ,bo ona ma być najmłodsza :))) no i ja mu cały czas mówię że jest najmłodsza bo więcej dzieci nie planuje

Ania czyli Twój mąż chciał tak jak mój, tylko jemu się udało;) a przez moment to nawet mówił, że może jeszcze trzeci chłopak i dopiero dziewczynka:tak:

O dziewczyny widzę, że nasi mężowie się zmówili. Mój też twierdzi, że teraz dziewczynka i będzie ok:)
Ją też nie umiem cytować, czekajnie spróbuję.

Ania czyli Twój mąż chciał tak jak mój, tylko jemu się udało;) a przez moment to nawet mówił, że może jeszcze trzeci chłopak i dopiero dziewczynka:tak:
no mój na początku to chciał mieć 6 dzieci a potem zszedł do pięciu , za to po ostatnich rozmowach to chociaż trójkę :)) ale jakoś mi się nie widzi ta trójka , może kiedyś zmienię zdanie ale póki co dwoje mi wystarczy w zupełności :))

anrysa bo to nic trudnego ;) hehe

to spróbuję i ja :)
Ja tam od dawna umiałam cytować :p

AniuSm Twój chciał 6 ? wow, My zawsze o 3 myśleliśmy , ale teraz to juz chyba nie... Chyba ,ze w totka wygramy ;)
Mój to chyba chciał synka, bo syn , ale teraz mówi ,ze zakochany w córce po uszy i jakby jeszcze jedna była to się nie obrazi :)
Ale pogoda do kitu dziś!
Aniu to Ty masz już w sumie połowę ciąży! ale zleciało ;) A jak brzuś ? Rośnie ?

reklama
no widzisz on sam z dużej rodziny więc może dlatego , ale co będzie to czas pokaże na pewno na więcej niż 3 się nie skuszę ,chociaż tak jak już pisałam to dwójka mi w zupełności wystarczy :)))
no brzuszek rośnie rośnie , nawet chyba odrobinę większy niz przy Kubie w tym czasie ale za to reszta nie nabiera masy ;) hehehe

Do góry